Aktywne Wpisy

Tacho_ +26
Pytanie do dzieciatych facetów ...
Który z was z nieprzymuszonej woli dążył lub nalegał na posiadanie kaszojada?
Co rozmowa w biurze albo miedzy znajomymi, to cały czas narzekanie. Raz, że trzeba więcej #!$%@?ć, dwa że w sumie to ona nalegała, trzy że lekarze i inne obowiązki.
Już sam nie mogę rozróżnić zwykłego #!$%@?, czy faktycznie, facet chciałby sobie przeżyć spokojnie życie a dostaje:
szantaż emocjonalny prowadzący do wykorzystania seksualnego, w celu zaspokojenia
Który z was z nieprzymuszonej woli dążył lub nalegał na posiadanie kaszojada?
Co rozmowa w biurze albo miedzy znajomymi, to cały czas narzekanie. Raz, że trzeba więcej #!$%@?ć, dwa że w sumie to ona nalegała, trzy że lekarze i inne obowiązki.
Już sam nie mogę rozróżnić zwykłego #!$%@?, czy faktycznie, facet chciałby sobie przeżyć spokojnie życie a dostaje:
szantaż emocjonalny prowadzący do wykorzystania seksualnego, w celu zaspokojenia
Davvs +412

![[AMA] Paweł Fajdek, pięciokrotny mistrz świata w rzucie młotem](https://wykop.pl/cdn/c0834752/cb6c48282d3c4c70261f8afb5f9fa77e36d122724502ac5937f39f268d049939,q70.jpg)

@hitherto to mój stały tekst przy pytaniach rodziny o to, kiedy wezmę ślub
http://radom.wyborcza.pl/radom/7,48201,24348180,glapinski-jak-wroce-z-radomia-to-sie-zastanowie-to-poslanka.html
Glapiński wspomniał o Radomiu podczas środowej konferencji prasowej. Gdy dziennikarze zapytali go, czy poda się do dymisji przed końcem kadencji, stwierdził: – Jedna odpowiedź dobra mi przychodzi: „Jak wrócę z Radomia, to się zastanowię”.
Cytat pochodzi z filmu „Halo Szpicbródka, czyli ostatni występ króla kasiarzy” z 1978 roku. Jest w nim scena, kiedy narzeczony głównej bohaterki pyta krawca Saramonowicza, czy mógłby mu pożyczyć 50 zł. „Może
@Gronbar: no nie do końca analogiczna sytuacja. Jak cena nie odpowiada to się szuka czegoś innego, co mieści się w budżecie. Oczywiście co innego, jeśli sprzedawca jasno zaznaczy, że cena nie jest do negocjacji.
- to kiedy mógłbym Panu Doktorowi przynieść projekt?
- no myślę, że jak wrócę z Bydgoszczy.
- a kiedy Pan wraca?
- wcale się nie wybieram do Bydgoszczy. xD
Komentarz usunięty przez moderatora