Aktywne Wpisy
mickpl +364
Nic głupszego teraz nie pada w przestrzeni publicznej, że politycy pis nie będą rozliczani, bo koledzy, bo pakt, bo my was nie ruszamy wy nas i tego typu niesamowite bzdury XD
Moi mili Tuska nie było za co rozliczać. Ani jego ekipy. Jedzenie ośmiorniczek to nie przestępstwo, a Nowak miał kłopoty przez zegarek, tyle.
Za to pis, moi drodzy symetryści to 8 lat złodziejstwa, korupcji, kolesiostwa, łamania prawa i naginania wszystkich zasad.
Moi mili Tuska nie było za co rozliczać. Ani jego ekipy. Jedzenie ośmiorniczek to nie przestępstwo, a Nowak miał kłopoty przez zegarek, tyle.
Za to pis, moi drodzy symetryści to 8 lat złodziejstwa, korupcji, kolesiostwa, łamania prawa i naginania wszystkich zasad.
Uncontrollable24 +448
Jak to jest że jak jest dzień kobiet to trąbią o tym w telewizji i w internecie, hurr durr celebrujmy dzień bo jest się jedną z dwóch płci i należy je wtedy adorować i dzielić prezentami, kwiatkami itp.
Dzień chłopaka 30 wrzesień - tekst od różowych "jesteś chłopcem czy mężczyzną"?
Dzień mężczyzny 10 marca - w mediach cisza w internecie cisza różowe nie celebrują tego dnia "hehe no wiesz dzień jak codzień" .
Pic rel klasyczny jak co roku.
#dzienkobiet #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski
@panipanika: np, dobre piwo... lub coś dobrego do jedzenia nic szczególnego chodzi o symboliczne uznanie tego dnia
@l1pka: Musisz mieć niezłą sponsorkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Scorpjon: Od niebieskich niestety nie działa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mirkogreg: Też odniosłem takie wrażenie
@czar_Pekla: lodzik jako prezent, po tym poznać przegrywa...
Jak ktoś jest w związku to chyba nie jest to jakiś super prezent a rutyna podczas seksu?
Gdyby różowa przyszła do mnie z takim prezentem to chyba bym ją wyśmiał...
@mirkogreg: Nie. Do mnie żadne doniesienia medialne nie dochodzą, tylko jęczenie wykopków i tych... no... inceli i przegrywów. Mam po prostu filtra na takie rzeczy, bo to dzień jak co dzień - miło, jak ktoś da kwiatka, ale nigdy go nie oczekuję. Tak samo mam w dupie wszelkie walentynki. Chociaż, przyznaję, Dzień Chłopaka, jak jeszcze go miałam, to celebrowałam, bo lubiłam robić
@bialaowca: Jak co roku nic się nie zmienia.
@krzykrzy1995: Masz telewizor w domu?