Wpis z mikrobloga

Dzień kobiet.
Jak to jest że jak jest dzień kobiet to trąbią o tym w telewizji i w internecie, hurr durr celebrujmy dzień bo jest się jedną z dwóch płci i należy je wtedy adorować i dzielić prezentami, kwiatkami itp.

Dzień chłopaka 30 wrzesień - tekst od różowych "jesteś chłopcem czy mężczyzną"?

Dzień mężczyzny 10 marca - w mediach cisza w internecie cisza różowe nie celebrują tego dnia "hehe no wiesz dzień jak codzień" .

Pic rel klasyczny jak co roku.

#dzienkobiet #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski
Pobierz Rodriquez - Dzień kobiet.
Jak to jest że jak jest dzień kobiet to trąbią o tym w tel...
źródło: comment_FzIShyU9Glbp2CyAG3sphHgyQMqEyxnJ.jpg
  • 44
@panipanika: Wiadomo, że lodzika. Tylko lodzik jest tu lansowany jako godny prezent, bo dla wykopków to coś nadzwyczajnego i nierealnego ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@czar_Pekla: lodzik jako prezent, po tym poznać przegrywa...
Jak ktoś jest w związku to chyba nie jest to jakiś super prezent a rutyna podczas seksu?
Gdyby różowa przyszła do mnie z takim prezentem to chyba bym ją wyśmiał...
@Rodriquez: @panipanika: No właśnie otóż to :)

@mirkogreg: Nie. Do mnie żadne doniesienia medialne nie dochodzą, tylko jęczenie wykopków i tych... no... inceli i przegrywów. Mam po prostu filtra na takie rzeczy, bo to dzień jak co dzień - miło, jak ktoś da kwiatka, ale nigdy go nie oczekuję. Tak samo mam w dupie wszelkie walentynki. Chociaż, przyznaję, Dzień Chłopaka, jak jeszcze go miałam, to celebrowałam, bo lubiłam robić