Aktywne Wpisy

SynMichaua +8
Leżę jeszcze w łóżku i czekam aż wszyscy wstaną żeby razem z żoną i dzieciakami zjeść śniadani, później pokażę dzieciakom Hirołsy i będę grał do obiadu, wczoraj instalowałem na czysto Windowsa tylko po to.
Wiem że nie da się wrócić tamtych czasów ale dziś planuję poczuć na chwilę tą beztroskę sprzed prawie 30 lat.
A może któreś z dzieciaków nauczę grać i pogramy razem z trybie gorących pośladków...
To będzie dobry dzień.
Wiem że nie da się wrócić tamtych czasów ale dziś planuję poczuć na chwilę tą beztroskę sprzed prawie 30 lat.
A może któreś z dzieciaków nauczę grać i pogramy razem z trybie gorących pośladków...
To będzie dobry dzień.
źródło: IMG_3611
Pobierz
SynMichaua +56
Mireczki, nie ruchacie nie dlatego, że macie 172 cm i brzuszek z kebaba.
Gość z Pruszkowa, 166 cm, siwy spawacz, wygląda jakby silniejszy podmuchu wiatru mógł go przewrócić, wkręcał kobietom, że jest hrabią z Hiszpanii i na zamek nad Loarą i one w to wierzyły.
Wy nawet nie potraficie wkręcić dziewczynie, że macie więcej niż jeden ręcznik w łazience.
Problem nie w wyglądzie, tylko w tym, że mental macie jak ziemniak w piwnicy.
Spawacz robił kliniki
Gość z Pruszkowa, 166 cm, siwy spawacz, wygląda jakby silniejszy podmuchu wiatru mógł go przewrócić, wkręcał kobietom, że jest hrabią z Hiszpanii i na zamek nad Loarą i one w to wierzyły.
Wy nawet nie potraficie wkręcić dziewczynie, że macie więcej niż jeden ręcznik w łazience.
Problem nie w wyglądzie, tylko w tym, że mental macie jak ziemniak w piwnicy.
Spawacz robił kliniki
źródło: IMG_4552
Pobierz

Można to robić, czy będą problemy z bagietami?
#prawo #zlodzieje
znalazłem że: Prawo pozwala na publikację wizerunku podejrzanych ze względu na dobro śledztwa lub interes społeczny. Decyzję w tej sprawie podejmuje prokurator lub sąd. W przypadku, gdy tej zgody nie ma, osoby te muszą pozostać anonimowe. W przypadku, gdy ktoś naruszy te przepisy, pokrzywdzony może się domagać od osoby, która zamieściła zdjęcie bez jego zgody, usunięcia skutków naruszenia jego dobra osobistego, w szczególności złożenia przez tę osobę odpowiedniego oświadczenia. Ponadto może dochodzić zadośćuczynienia za doznaną krzywdę moralną oraz odszkodowania za poniesioną szkodę majątkową. Tę kwestię regulują przepisy kodeksu cywilnego. Osoba, która publikuje wizerunek innej osoby, może się narazić na odpowiedzialność karną z art. 212 kodeksu karnego dot. zniesławienia. Jest to przestępstwo ścigane z oskarżenia prywatnego.
jednak jak to wygląda w momencie gdy będzie chciał dochodzić swoich praw jako złodziej?
źródło: comment_BIWzZpdxsHFaECkq4TA2IEQZpPiFeR6q.jpg
Pobierz@Gacrux: Myślę, że ten kawałek jest wystarczająco jasny. Bez zgody sądu lub prokuratury nie możesz.