Aktywne Wpisy

d601 +13
U mnie -12,6°C
A u Ciebie jaka pogoda? Zimno?
#pokaztermometr #zima #pogoda
Pokaż zdjęcie termometru i napisz jaki region
#ankieta
Najebusy śpią dalej a trzeźwi
A u Ciebie jaka pogoda? Zimno?
#pokaztermometr #zima #pogoda
Pokaż zdjęcie termometru i napisz jaki region
#ankieta
Najebusy śpią dalej a trzeźwi
źródło: 1000098725
PobierzCo robisz w w tak mroźny niedzielny poranek
- Nic. Leżę najdłużej jak mogę 46.5% (134)
- Muszę wstać wysrać psa 12.2% (35)
- Mam kaca po wczorajszej imprezie 8.7% (25)
- Muszę wstawać do pracy 8.3% (24)
- Idę się przejść po zamarzniętym jeziorze bo lubię 10.8% (31)
- Mam w planach mosowanie, rower czy bieganie 13.5% (39)

annlupin +22
dzień dobry nom
nowy dzień -12 dzisiaj u mnie dobrze że w domu ciepło sie kawy napije i #muzyczka do tego
nowy dzień -12 dzisiaj u mnie dobrze że w domu ciepło sie kawy napije i #muzyczka do tego

Postawiłem sobie na kompie na próbę linuxa, wybór padł na minta. Czy jest w tym systemie (albo przeglądarce firefox) jakieś mapowanie gestów myszką? Co chwile mam tak, że przełączając karty wyciągam sobie ją i otwieram w nowym oknie albo przeciągam przyciski po ekranie - tak jakbym trzymał wciśnięty przycisk myszy. Dzieje się to na dwóch myszkach (z czego jedna jest na pewno sprawna, na drugim kompie nie ma problemu) więc nie jest to zacinający się przycisk
@HIGH_BEAM: Tak, easystroke:
Ale w sumie tak pomyślałem, że nie wiem czy xev w ogóle coś powie jak jakiś button jest wciśnięty bo on chyba rejestruje tylko chyba zmianę stanu przycisków.
Mój znajomy jeszcze miał takiego buga przy tych myszkach gamingowych ale z jakiegoś powodu to tylko w chrome działało. Jak klikał ppm to e chrome musiał kliknąć dwa razy, żeby się menu otworzyło. W innych oknach