Wpis z mikrobloga

@adowu: Bardzo fajny tatuaż. Ja odebrałam go w ten sam sposób co ty na samym początku. Proste rzeczy też mogą być świetnym symbolem :) A to, że wiele ludzi go ma nie znaczy, że nagle robi się brzydki i nic nieznaczący. Jak nastanie moda na czerwone włosy u kobiet i pół miasta będzie je nosić, to znaczy że już jest be, oklepane, tandetne i jak zrobię się na rudo to
  • Odpowiedz
@adowu: mam nadzieje ze twoja pasja jest latanie. No nie wiem, masz licencje albo starasz się dostać do wyższej szkoły lotniczej w Dęblinie (F-16?)?
Czy to po prostu obrazek na całe żucie, bo Ci się spodobał
Niektórzy robią sobie takie tatuaże, a nie wieża co to jest wolant i do czego służy XDdd
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@adowu: Tak bardzo symbolizuje Ciebie, że kropka w kropkę jest z internetu? U kogo się dziarasz, że zgadza się robić plagiaty?
  • Odpowiedz
@MagicznyKarolek: Napiszę jeszcze raz. Dla mnie ten tatuaż to symbol takiej dziecięcej wyobraźni (nawet z papierowego samolociku można zrobić odrzutowiec), no i przełożenie tej wyobraźni na dorosłość, takie, że dzięki wyobraźni mogą powstawać pomysły pozwalające na osiąganie sukcesów z niczego, co jest tożsame z moim życiem ;) Pozdrawiam
  • Odpowiedz
  • 1
@thewickerman88:

A tu? Tu jest tylko estetyczny obrazek.

To i tak sukces. Z 80% wydziaranych robi se jakieś gunwo co nawet nie jest estetyczne albo bazgrają się cali jak jakieś p----y xD
  • Odpowiedz
  • 1
@adowu: jak jak zobaczę jakiś śmieszny obrazek w necie to go sobie zapisuję w ulubionych, a nie na skórze xD

na drugiej ręce proponuję najlepsze cenzodudy xD
  • Odpowiedz