Aktywne Wpisy

Kingside +405
Pani z przedszkola udostępniła rodzicom galerie zdjęć z sesji w przedszkolu, zdjęcia ze znakami wodnymi. Jedna odbitka cyfrowa 45 zł xd mamy sobie wybrać zapłacić i wtedy dostajemy odbitkę na maila. Pani nie wzięła pod uwagę że są świetne narzędzie #ai do usuwania znaków wodnych i teraz jestem parę złotych do przodu. Żyć trzeba umić mówię wam

MistrzPatelnii +37
#assassinscreed #gry to ja dziś po pracy, choć już 1h pograłem xdd nie wytrzymałem presji :d
źródło: 1000007773
Pobierz

Generalnie biegam, żeby poprawić motorykę układu pokarmowego, nie żeby zrzucić kg, bo nie mam co zrzucać (53 kg here). Zaskoczyłem się tym ile przebiegłem za pierwszym razem, ponad 5 km, myślałem, że dam radę góra 3 km i to tak maksymalnie, do tego myślałem, że jednym ciagiem przebiegne góra 3 min, a przebiegłem bez zatrzymywania się ok 13 min i zrobiłem przy tym ok 2 km.
Dzisiaj znowu biegałem, ale szybciej się zmęczyłem, ciężej mi się biegło. Zrobiłem 4,5 km, musiałem trochę częściej się zatrzymywać. Mam cel, bo mam duże problemy z żołądkiem i bieganiem zamierzam je zlikwidować, ale na ten moment jakiejś tej wielkiej frajdy z biegania nie mam. Za pierwszym razem byłem podjarany, tym jaki dystans zrobiłem, ale dzisiaj tych słynnych endorfin chyba zbyt dużo mi się nie wydzieliło ;)
Biegam narazie o 17 i potem jem obiad. Muszę tak, bo jakbym najpierw zjadł obiad, to bym poszedł biegać dopiero o 19 żeby nie mieć kolki, a jest jeszcze za zimno na taką porę na bieganie. Nie mam żadnego stroju i w krótkich spodenkach lecę i w bluzie xD jak się ociepli, to będę tak o 19 biegał.
#bieganie #biegajzwykopem #sport
źródło: comment_FptZxiaavWtfDyO5PfPPHJPrWuQMMIb6.jpg
PobierzW innym planie było minuta marszu minuta biegu i tak 7 razy, no to też za słabe dla mnie. Poleciałem więc swoim tempem xD, nie lubię się o--------c xD
Teraz czuję się dosyć szczupło. ( ͡° ͜ʖ ͡°)