Aktywne Wpisy
#igrzyskabebzonow v5 zapisy startuja wlasnie teraz
a same igrzyska za tydzien dokadnie, czyli w poniedzialek wielkanocny
osoby chcace wystartowac musza wpisac sie w tym wpisie i napisac "rozumiem i akceptuje regulamin"
bez
a same igrzyska za tydzien dokadnie, czyli w poniedzialek wielkanocny
osoby chcace wystartowac musza wpisac sie w tym wpisie i napisac "rozumiem i akceptuje regulamin"
bez

Krupier +24
Z cyklu znaleziska z działki - kawałek torów gładszych. #pdk Cienżki. Z dziurkom. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po co? Tego już chyba się nie dowiem. Może się kiedyś przyda. W każdym bądź razie taką mam nadzieję bynajmniej.
#ogrodnictwo #dzialka #rod #szczecin
Po co? Tego już chyba się nie dowiem. Może się kiedyś przyda. W każdym bądź razie taką mam nadzieję bynajmniej.
#ogrodnictwo #dzialka #rod #szczecin
źródło: 1000036846
Pobierz

https://youtu.be/Y7oxU3hnh4s
#przegryw #tfwnogf
Komentarz usunięty przez autora
The video I should have started with. Going over reasons I became a 31 Year Old Forever Alone TFL Gymcel, Truecel, Virgin. I don't like to label myself (or identify as an Incel, though by definition it is true-"Blend of involuntary + celibate. Coined in 1997 (originally invcel)") but making this video to get views/ traffic but being 100% honest about what
Jak nie wzrost to ruchanie.
Jaka presja ? W pewnym wieku już się nie patrzy na innych na otoczenie tylko na samego siebie bo każdy z nas jest osobnym stworzeniem.
Wiadomo, że jak się w tkwi w s----------u to jest smutno ale bez przesady
Wzrost nie jest problemem, choć myślałem inaczej. Ale ale ale problemem jest mentalność zrozum to malutki
Gdyby była taka sytuacja hipotetycznie że lecialaby na mnie d--a 170 to nie wiem czy bym jej nie skreślił bo czułbym się źle przy niej jak brat a nie jak jej bolec