Aktywne Wpisy
Habebok +42
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
mickpl +379
Przejżałem tik-toki, płacze, twittera i chciałbym zapytać o której dokładnie wjeżdżają do nas ci Rosjanie, bo chciałbym się jeszcze spakować.
#usa
#usa
#mikrokoksy #dieta
Nie zadziała np. jak w piekarniku piekę indyka to do garnka daję olej kokosowy dla smaku, w takich grudach, cholera wie ile tego się dostaje ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@psposki: #jprd Kiedys to ludzie jedli normalnje T zwierzece, a teraz chca matematyke na egzaminie maturalnym "zlikwidowac". Tu mamy przyklad na to, ze matatyka jednak przydaje sie w zyciu... :P
leje tej oliwy a pozniej na koniec ponad polowa zostaje na talerzu:(
@FEED_YOUR_HEAD: nie wliczamy, bo nie mamy jobla na punkcie kcal co do jednostki.
Robię tak, że spryskuje tym patelnię, formę, szkło, cokolwiek, żeby nie przywierało podczas np smażenia czy pieczenia i nie zwracam uwagi na tą śladową ilość oleju, a po ugotowaniu odmierzam oliwę czy inne źródło tłuszczu i dodaje to np do ryżu, warzyw czy makaronu, przez co fajnie smakuje i nie
Poza tym poziom matury w Xx w. kontra gimbusy z XXI w. to niebo a ziemia. :)