Wpis z mikrobloga

• 481
Co to k---a jest? XD #google #bekazlewactwa #lgbt #sjw
Rozumiem że jak jakieś miejsce nie ma takiej odznaki, to każda z osób będąca homoseksualistą jest wyzywana, opluwana i wyrzucona z lokalu? xDDD, masakra co się dzieje z tym światem. Robienie problemów tam gdzie ich nie ma- znak naszych czasów
jourska - Co to k---a jest? XD #google #bekazlewactwa #lgbt #sjw
 Rozumiem że jak jak...

źródło: comment_64UlR2qUtoY74snMSDLjZHxd9apzTIvg.jpg

Pobierz
  • 81
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jourska ok, widze Twoj punkt widzenia. Jednak Polska, to nie tylko kilka wielkich miast, gdzie jak uwazasz akceptacja dla lgbt jest tak naturalna, ze nie warto w ogole robic z tego zagadnienia, a homofobia jest pietnowana, ale tez dziesiatki tysiecy miast i miasteczek, gdzie w dalszym ciagu homofobia jest stanem umyslu naturalnym, oczywistym i pozadanym, sam znam goscia, ktory poznajac nowych ludzi zaznacza ze jest nacjonalista i homofobem.
Polska nie konczy
  • Odpowiedz
@jourska: No ręce mi opadły. To jak według Ciebie powinni takie miejsca spotykania się takich osób zaakcentować? Żeby od razu dać znać, że jeśli komuś nie odpowiada dane towarzystwo, to żeby o tym wiedział.
  • Odpowiedz
sranie w banie a op ma rację. Osoby lgbt są normalna częścią społeczeństwa jak np rudzi lub leworęczni. Czy należy więc obwieszac wszystkie firmy informacjami "lokal przyjazny szatynom, posiadaczom dwór ruznych skarpet oraz miłośnikom koni"? Nie bo to wynika po prostu z nie bycia dupkiem

@realizta: chciałbym żeby tak było ale jakoś nie czuję się zbyt pewnie idąc z chłopakiem za rękę na ulicy ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@jourska: coś takiego jest po to, że np w znanym mi klubie z pozytywnym nastawieniem do osób LGBT kilka n--------h sebiksów wyleci na kopach od ochrony za wyzywanie od pedałów. Gdzie indziej właściciel może zaśmieszkować jak cebulak i powiedzieć, że oni nic takiego nie robią.
  • Odpowiedz
@jourska: niebawem im zrobią naszywki w tęczą i będą musieli nosić na ramieniu jak kiedyś Żydzi. Chyba w złą stronę to idzie. Głupota totalna. Zamiast kategoryzować ludzi na lgbt i hetero może tak po prostu żyć po swojemu dopóki się nie krzywdzi drugiej osobie?
  • Odpowiedz
lekarzach, i faktycznie mogą stanowić wskazówkę dla osób LGBT.

@Nie_umre_za_ciebie: Kij przy lekarzach, ale jak widzę coś takiego przy opisie baru to co to znaczy? Że geje mają darmowe p--o, lesbijki drinka, czy, że jest to homo-klub gdzie heretycy są niemile widziani?

W sumie podejście homo w swoich klubach do heretyków, oraz podejście tej społeczności do bi to ciekawy temat dotykający dyskryminacji xD
  • Odpowiedz
@KakaowyTaboret: Kurde wkleiło mi 2 komentarze, jeden skasowałem a widzę, że po odświeżeniu jest tylko jeden i na dodatek usunięty :D
Napisałem, że nie jestem właścicielem takiego klubu, więc nie jestem w stanie odpowiedzieć na to pytanie. Najlepiej napisać wiadomość do takiego klubu i zapytać :)
  • Odpowiedz