Aktywne Wpisy

Bunch +67
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
stanley___ +2
#pytanie
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
źródło: temp_file1252786484093219342
Pobierz

źródło: comment_Rm1b8trVehFRtV8aDDUs3v9uMsjIYtwF.jpg
PobierzTo tak jak z weganami, mam dobrych znajomych u których na grilu są parówki sojowe, różnego rodzaju "niby mięsa" i nikt tego nie komentuje, idę, zjem i często nawet smakuje, ale są i tacy którzy w pracy potrafili mi wykrzyczeć "morderca" bo mam kanapkę z szynką xD
@drzuo: kiedy tak napisałem albo jak można w ogóle wywnioskować coś takiego?
Zbyt duża różnorodność i natłok informacji na raz żeby rozwijał, tylko hamuje
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@v1lk: czytać tak, ale pisanie przerasta większość społeczeństwa.
@v1lk:
Dziwni bo?
@dzek:
To skutek tego że teoretycznie społeczeństwo czytać potrafi lecz z tej umiejętności nie korzysta.
Czytanie wymaga rozumienia czytanego tekstu a to dla niektórych bariera nie do pokonania.
@v1lk:
Brawo, to mniej więcej tak jak to: "bo każdy pijak to złodziej..."
Dobrze jest rozumieć znaczenie słów jakich się używa.