Aktywne Wpisy

xDrive +44
Jak nie cofnie swoich słów, to wypierdaIam...
36 lat? Co robiła przez ostatnią połowę swojego życia? Poza tym, co robi teraz: chcę, daj, miej, bądź...
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #k0bieta #k0biety
36 lat? Co robiła przez ostatnią połowę swojego życia? Poza tym, co robi teraz: chcę, daj, miej, bądź...
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #k0bieta #k0biety
źródło: Screenshot_20250810_163654_Tinder
Pobierz
AlexHunter +8
Dzisiaj po powrocie z pracy znalazłem na stole w kuchni mały słoiczek z karteczką od mojego 6-letniego syna: „Dla Ciebie, żebyś był zawsze uśmiechnięty 😊❤️”.
W środku były… cukierki, które sam dostał w przedszkolu na urodzinach kolegi.
Kiedy zapytałem, czemu mi je oddał, odpowiedział: „Bo Ty zawsze dajesz mi swoje najlepsze kawałki pizzy, więc ja Ci dam moje najlepsze cukierki”.
I tak oto siedzę, jem cukierki, i myślę, że mam najbogatsze życie
W środku były… cukierki, które sam dostał w przedszkolu na urodzinach kolegi.
Kiedy zapytałem, czemu mi je oddał, odpowiedział: „Bo Ty zawsze dajesz mi swoje najlepsze kawałki pizzy, więc ja Ci dam moje najlepsze cukierki”.
I tak oto siedzę, jem cukierki, i myślę, że mam najbogatsze życie
źródło: 0026F4AC-6C71-468F-872E-A5BBA222664B
Pobierz

Na ten moment dziadek dokańcza najnowszy model więc nie ma sensu zaczynać opisywania procesu powstawania takiego statku, dlatego też zacznę to robić przy okazji rozpoczęcia pracy na kolejnym modelem, czyli pewnie za niedługo. A do tego czasu powstawiam zdjęcia i mały opis innych modeli, które są już zrobione. Wszystko będę umieszczać pod tagiem: #dziadekmodelarz
Cyklon Skala 1:35. Drzwi, haki, liny, wiaderka. Wszystkim można ruszyć.
1.Klik
2.Klik
3.Klik
4.Klik
5.Klik
6.Klik
7.Klik
#modelarstwo #statki
źródło: comment_ACmuNER1dENzYoVKxYyQuMXmJcnHpGeD.jpg
PobierzMała podpowiedź - poczytaj i podpowiedz dziadkowi o technice transferu. Popularna od jakiegoś czasu w rękodziele, prosta jak drut, +10 do zajebistości efektu końcowego.
Drukujesze odbicie lustrzane tekstu, smarujesz odpowiednim preparatem i przykładasz do modelu we właściwym miejscu. To sobie przysycha, potem na mokro ścierasz papier a tusz (napis) zostaje na modelu. Polecam
Zajebisty statek. Z chęcią bym zobaczył wykonanego przez niego np. ORP Kormorana, byłaby masa fajnych detali do zrobienia ( ͡° ͜ʖ ͡°)