Nawet nie wiedziałem że tak się da xd. Plus jest taki że przy mieście 100k mam puste autostrady i z małymi przeróbkami poprawiłem ten "przepływ" o jakieś 75%. #citiesskylines
@Bachal: całe miasto jest poprowadzone wzdłuż kanału i połowa albo więcej transportu towarów ze stref do dzielnic tamtędy idzie. Wtedy jeszcze nie miałem lotniska to dużo pasażerskich też doszło. Ogólnie to chyba najlepsze rozwiązanie jakie miałem do tej pory, trochę szerszy kanał i by nie było żadnego problemu.
@Bachal: zarysy już były, trochę zabawy z nabrzeżami, kilka propów i jest. Szkoda tylko że nie można jakoś ograniczyć dostaw towarów do danego portu i rozłożyć ich na kilka różnych.
@vipuser: jeśli masz port w strefie przemysłowej i handlowej to statki przerzucają ładunek zamiast ciężarówek które korkują autostrady. Transport jest szybszy i płynniejszy. Prawie nie mam sytuacji że sklepy nie mają towarów na sprzedaż
@vipuser: jeśli z portu jest bliżej do stref usługowych niż z takiej np. strefy przemysłowej to wtedy idzie przez niego większość cargo. Jak chcesz to mogę wstawić schemat jak to działa u mnie.
@vipuser: jeśli pomiędzy portem i trasą masz jakiś ląd to się nie podłączy. Mosty nie przeszkadzają, najwyżej przepłynie przez nie. Ewentualnie może jest za płytko ale wątpię że to ma znaczenie.
@vipuser: bo linia musi iść w linii prostej do trasy. Musisz usunąć ten brzeg tak żeby cała linia była na wodzie i będzie git (nie rób tego na pauzie bo woda musi najpierw wypełnić całe koryto)
@vipuser: możesz dorobić własną trasę morską ale nie wiem czy będzie działać na takiej wąskiej rzece - wpisujesz trasą morską w modzie find it i masz. Ewentualnie promy powinny działać ale one są z jakiegoś dodatku
Cześć mirki! Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie! Dziś w nocy skradziono #rower mojej różowej w #poznan z klatki bloku przy grunwaldzkiej. Jeżeli ktoś zauważy proszę o kontakt. #rowery #kradno
Takie pytanie, może głupie może nie. Dlaczego niektórzy chwaląc się swoimi portfelami/transakcjami cenzurują ilość posiadanych akcji lub kwoty? #gielda
#citiesskylines
źródło: comment_A6WYvaoRTVn8OWhfCQGRyRUMKJmx23Yw.jpg
Pobierzźródło: comment_uOv7pJ9hh5J30KlycxDqudYoCgWYbPoe.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora