Wpis z mikrobloga

że w zestawie dostajesz jeszcze słuchawki za 600 zł

@Thunderlane: Nie. Słuchawki możesz dostać (ale nie musisz) jeśli zarejestrujesz się w Aplikacji Samsung Members i może wtedy je wyślą bo mają ograniczoną ich ilość.

A z ceną 7k za najwyższy model już wyskoczyło
  • Odpowiedz
  • 0
@aarahon samsung i apple niby tak na siebie najezdzaja,a chyba w zadnej innej branzy nie ma wiekszej symbiozy niz miedzy tymi dwoma podmiotami.

Jedni bez drugich prawie nie istnieja
  • Odpowiedz
@pilot1123: Presitż w gimnazjum chyba. Presiżową to mozna skonczyć szkołę, miec prestizowe stanowisko pracy,mieszkac na prestizowym osiedlu w pieknym domu, mozna se auto za pół bańki kupić, ale telefon za średnią krajową to prestiż? Kazdy biedak może go wziąć na kredyt
  • Odpowiedz
@Sramnapsajakgorucham sprawdź to dokładnie, ja to na stronie media expert przeczytałem.

Swego czasu LG dodawało słuchawki do swoich telefonów przy premierze by odwrócić uwagę od mocno przesadzonej ceny. Tym razem może być podobnie, warto się wstrzymać ze dwa miesiące no stanieją pewnie o 200 - 300 zł.

Samsung mocno przecenia swoje telefony przy premierze
  • Odpowiedz
@aarahon: jestem tego świadom, że przesadzaja z cenami ale i tak chcialem wziac sobie na raty 0% wiec nie bolało by aż tak mocno.

Na klientów, którzy kupią Galaxy S10 lub S10+ w przedsprzedaży i aktywują je do 22 marca 2019 czekają słuchawki Galaxy Buds w kolorze białym. Aby skorzystać z promocji, należy zalogować się do Aplikacji Samsung Members i nie później niż do 25 marca 2019 wypełnić formularz. Liczba
  • Odpowiedz
@aarahon no ale tak to mozna czekac 3 lata az "wyczekiwany telefon" bedzie za "grosze" a w swiecie elektroniki 3 lata to troche dlugo... no bo co. Bys.poczekal 5 miesiecy a potem kolejne pol roku i bys kupowal 2 letniego kotleta wtedy ?
  • Odpowiedz