@pilot1123 nawet nie zamierzam,tylko mnie w-----a takie cos. I to niezaleznie czy dotyczy samochodow( tutaj to ceny sa rzeczywiscie kosmos,nie wiem dlaczego) czy smartfonow.
@vegetassj1: S10+ to minimum 4400 to nie 5000. Nie mówię że to tanio, ale to w sumie obecnie standard. Jedyne co można tu dać na obronę to to, że w zestawie dostajesz jeszcze słuchawki za 600 zł. i minimum 300 zł. za odsprzedanie im swojego starego telefonu. Wtedy robi się to trochę sensowniejsze. A z ceną 7k za najwyższy model już wyskoczyło Apple.
@vegetassj1: Dopóki im się to opłaca, to będą szły w górę. Nie wiem po co komuś telefon za 7000 i ogólnie najnowszy flagowiec, skoro i tak każdy używa funkcji, które ma w 5x tańszych. Chciałbyś się lansować z tym samym telefonem za 3000? Tutaj o to chodzi, że każdy wie ile kosztuje, więc ma jakieś tam zdanie na Twój temat dzięki temu. Jak napisał kolega wyżej - prestiż kosztuje.
@pilot1123 kupic bym kupil,bo mnie stac. Tylko pytanie po co A czym jest ten prestiz? Czym jest ten produkt premium? Co on takiego ma czego nie ma konkurencja?
@pilot1123 nigdy takiego podejscia nie zrozumiem. Nie moja sprawa. @PoMakale ok,w xkom tez sa tansze wersje za ok. 4000zl( s10,nie s10e) Ale i tak uwazam,ze z takim podejsciem samsung sie dlugo nie utrzyma Huawei,Xiaomi czy Oppo tez sa coraz drozsi,ale to nadal sa frytki czy konkurencji z Korei.
Samsung robi z siebie na sile Iphona- chce byc najdrozszy,najeksluzywniejszy,a nie ma nic cxym sie wyroznia. To z jabolem z tylu ma
nigdy takiego podejscia nie zrozumiem. Nie moja sprawa.
@vegetassj1: ale chodzi o to żeby na tym zarabiać :D
Samsung robi z siebie na sile Iphona- chce byc najdrozszy,najeksluzywniejszy
@vegetassj1: bo na tym się zarabia. Parametry interesują jedynie geeków, a liczy się to gdzie była dłuższa kolejka przed premierą i fanatyczni wyznawcy.
@vegetassj1: Sam niedawno zmieniałem telefon i zastanawiałem się nad S9+ i jednym z powodów dlaczego zrezygnowałem było sztuczne zawyżanie ceny. Kup za 3200 a dostaniesz 500 zł zwrotu do bankomatu + 300 za stary telefon. Ja chce iść do sklepu kupić telefon, a nie bawić się w jakieś zwroty.
@PoMakale mam wrazenie,ze te zwroty sa potrzebne samsungowi,zeby dostac niemal za darmo materialy ziem rzadkich czy jak sie na to mowi @pilot1123 nie wiem,nigdy mnie takie rzeczy nie krecily. Moze dlatego,ze jestem do bolu praktyczny.
Co uważacie na temat kobiet, które mają wytatuowane motyle na ciele? Z komentarzy wynika, że takie dziewczyny mają po prostu wysoki przebieg #tatuaze #motyle #kobiety #redpill #blackpill
No k---a,cena zaczyna sie od 5000zl.
A S10+ jest nawet za 7000zl.
Kogos zdrowo p----------o
#samsung #android #popularnaopinia #niepopularnaopinia
@pilot1123
No wiem,ale to dotyczy calego rynku smartfonow.
Ceny leca naprawde ostro w gore,a wielkich rewolucji nie ma.
Ok,moze czytnik w ekranie- ale to na razie jest bardziej gadzet niz prawdziwa rewolucja.
I to niezaleznie czy dotyczy samochodow( tutaj to ceny sa rzeczywiscie kosmos,nie wiem dlaczego) czy smartfonow.
Doja rowno jak leci))¯_(ツ)_/¯
@vegetassj1: prestiż
A czym jest ten prestiz? Czym jest ten produkt premium? Co on takiego ma czego nie ma konkurencja?
@PoMakale ok,w xkom tez sa tansze wersje za ok. 4000zl( s10,nie s10e)
Ale i tak uwazam,ze z takim podejsciem samsung sie dlugo nie utrzyma
Huawei,Xiaomi czy Oppo tez sa coraz drozsi,ale to nadal sa frytki czy konkurencji z Korei.
Samsung robi z siebie na sile Iphona- chce byc najdrozszy,najeksluzywniejszy,a nie ma nic cxym sie wyroznia. To z jabolem z tylu ma
@vegetassj1: ale chodzi o to żeby na tym zarabiać :D
@vegetassj1: bo na tym się zarabia. Parametry interesują jedynie geeków, a liczy się to gdzie była dłuższa kolejka przed premierą i fanatyczni wyznawcy.
@pilot1123 nie wiem,nigdy mnie takie rzeczy nie krecily. Moze dlatego,ze jestem do bolu praktyczny.
prestiż
Raczej głupota i dymanie ludzi
Dymanie ludzi? Przecież wiedzą za co płacą.