Aktywne Wpisy

Francesco123 +157
Koorwa, rzuciłem luźną robotę w korporacji bo były 3 zmiany, zero stresu kon zwalony itd każdy wie o co chodzi, naczytałem sie k---a głupot że tak nie wolnoo, trzeba być ambitnym, nie można cale zycie siedziec w jednej firmie... i co? K---a poszedlem do prywaciorza bo jedna zmiana xD i jak myślicie jak jest? Jest k---a p--------e, c-----a umowa na zasadzie zarobisz jak bedzie premia uznaniowa a na papierku minimalna, kamer od

smutny_czlowiek +397
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Memy dotyczące ME:A na pewno są lepsze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#anthem #masseffect
źródło: comment_6jFuThvyKhFf8IptunfxL8ALtXG1LAbk.jpg
Pobierzźródło: comment_nJDAgJjFvH9qpCmN5pYV3SCwhBMfzI5n.jpg
PobierzNie wydaje mi się, żeby gra okazała się klapą. Pewnie i tak nie spełni oczekiwań księgowych z EA, ale mimo wszystko wieszczę jej sukces. Na ile grałem, na tyle wydaje się być
Mam nadzieję, ze to bezsensowne zadanie usuną albo zmodyfikują w najbliższych patchach
Fabularnie gra faktycznie na razie rozczarowuje. Oby wzięli się do roboty w fabularnych dlc bo szkoda by zmarnować taki potencjał. Walka jest meeeega przyjemna.
Grę robi BioWare, które ma swoich fanów i jest generalnie znane z gier o dobrej fabule (czy to prawda to inna sprawa). Ponadto na stronie Origina widnieje taki opis:
Nie zdziwię się, jak Apex napcha EA tyle szmalu, co Fortnite właścicielowi Epic.
Apex i FIFA będą ciągnęły kochane EA teraz :P
Według mnie są małe szanse, że sprzedadzą 6mln kopii w 6 tygodni. Chyba, że wliczą w to osoby korzystające z Access Premiere :D albo ostro zaatakują z jakimiś bardzo przemyślanymi aktualizacjami co raczej będzie trudne w tak krótkim oknie czasowym.
Tak szczerze to jeśli komuś zależy na strzelance w coopie to faktycznie Apex jest na ten moment lepszym wyborem. Przynajmniej można grać, a nie tracić czas