Aktywne Wpisy

Jarkendarion +23
Nie skąd w 2025 roku przekonanie, że linux to masochistyczny os dla geeków, gdzie nawet musisz kompilować sobie przeglądarkę. Wiele dystrybucji jeśli ktoś chce korzystać z internetu, programu office, słuchać muzyki czy odpalać gry przez np lutris nie musi przez całe życie odpalić terminala. W dodatku linux ma to czego nigdy nie będzie miał windows - nieskończona customizacja. Możesz mieć taki wygląd menu, rozpieszczenie go, kolor ikon, przecisków, kursorsa, jaki chcesz.
Większość
Większość
źródło: xfce-pandora-arc-theme
Pobierz
CheebaCheeba +397
#firefox #ublockorigin #youtube
Info dla wszystkich którym filmiki z YT odpalają się po 5-10 sekundach na combo firefox/ublockorigin przypominam, że tydzień temu ekipa ubo dodała:
Listy Filtrów>Wbudowane>uBlock filters – Experimental
Po aktywacji filmiki odpalają się od strzała (konieczny restart FF).
Info dla wszystkich którym filmiki z YT odpalają się po 5-10 sekundach na combo firefox/ublockorigin przypominam, że tydzień temu ekipa ubo dodała:
Listy Filtrów>Wbudowane>uBlock filters – Experimental
Po aktywacji filmiki odpalają się od strzała (konieczny restart FF).

Chciałem wymienić dysk hdd na ssd w laptopie, zamówiłem w RTV EURO AGD dysk z wejsciem MSATA z odbiorem w sklepie jednak sprzedawca przed wydaniem dysku powiedział mi zebym się zastanowił dwa razy ponieważ oni zwrotów dysków nie przyjmują. To jest w ogole zgodne z prawem?!?
#pytanie #technologia #komputery #rtveuroagd #sklepyinternetowe
@jacobg: Kiedyś tak było, teraz już niekoniecznie.
Kilka miesięcy temu zamówiłem w MediaExpert lustrzankę + gwarancję. Odbiór w sklepie, płatność w sklepie, jeszcze ze sprzedawcą gwarancję zmieniliśmy na inną, niż była zamówiona. Kilka dni później sprzęt zwróciłem i oddali kasę bez gadania (jedynie co było dziwne, za sprzęt oddali na kartę płatniczą, ale za gwarancję już w gotówce). Na moje pytanie czemu to