Aktywne Wpisy

xiv7 +1
Jak słusznie zauważyliście Iran sponsorował międzynarodowe islamskie grupy terrorystyczne i jak słusznie zauważyliście bardzo dobrze że Izrael z innymi krajami go dojeżdża, oby tylko oszczędzano cywili (już nie wspominając o zagrożeniu naszej wschodniej granicy przez szachidy)
#iran #izrael #usa #wojny
#iran #izrael #usa #wojny

orkako +32
Dzisiaj nauczyłem się pływać. Co prawda tylko na plecach, ale przepłynąłem 16 razy cały basen. Jestem z siebie dumny.
Odkąd realizuję moja listę rzeczy odkładanych na później, mam wiele powodów do dumy. No i kupiłem drążek do podciągania. Jutro więc będzie wiercenie dziur w ścianie tylko coś musze zrobić z kanapą. Trochę szkoda wyrzucić, ale nie mam co z nią zrobić. Jutro w sumie umówiłem się do kina, wiec pewnie nie tknę
Odkąd realizuję moja listę rzeczy odkładanych na później, mam wiele powodów do dumy. No i kupiłem drążek do podciągania. Jutro więc będzie wiercenie dziur w ścianie tylko coś musze zrobić z kanapą. Trochę szkoda wyrzucić, ale nie mam co z nią zrobić. Jutro w sumie umówiłem się do kina, wiec pewnie nie tknę

źródło: comment_oedjUW2VilM6iRngeQWqO2suunHddbbI.gif
Pobierzźródło: comment_hf2eV2wftq2XvNUS1jzatQAuRoZGlxqJ.gif
Pobierzźródło: comment_JQN6pVcltaPxwn9U2DS22F36jjDMO3U7.gif
Pobierzźródło: comment_Y0KRYK4CpyP1PKar6TFqzNeYgYLOsyPM.gif
Pobierzźródło: comment_Sjc8nGsfnzWkhC3pgHTzpOWBnwb3twBn.gif
Pobierzźródło: comment_T5mtjQkiedMSV3b1JnxctagGbc29USMk.gif
Pobierzźródło: comment_3tKBc1KJnZhiZq9p6SnS3ZWcE7Vw3IxK.gif
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
źródło: comment_B9RQapVmuW6sMTaQSBguY8Kt0RaXoQfZ.gif
Pobierzźródło: comment_ZFtLiNw3TI48GjOKo8SWATtXF1Eu1Wff.gif
Pobierzźródło: comment_Wi3j0qhgwvngHfKVaTgAywLRmvzkG8Sx.gif
Pobierzźródło: comment_YLUZY2lu6URQcIuJlxsJ093Q9s23uvMb.gif