Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 173
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DziewczynaMirka: Niestety trafiłaś w sedno. Kiedy wchodziłem w ten związek, zacząłem myśleć, że moje wcześniejsze rozstania były spowodowane tym, że szukałem ideału a ideał nie ma. Niby dobra idea, tylko w tym przypadku przegiąłem w drugą stronę i oznaki niedojrzałośći i braku szacunku zamiatałem pod dywan zwany uczuciem.
  • Odpowiedz
@Jurga09 cumplu, nie warto marnować czasu i myśli na takie szony. Nie szukaj, miłość sama Cię znajdzie, tylko bądź gotowy, żeby złapać ją znów za nogi. Trzymam za Ciebie kciuki
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Jurga09: przeczytalem i powiem Ci

Lej miras w pysk jak zechce wrocić ( ͡° ͜ʖ ͡°) #pdk

Ogolem bardzo dobrze sie zachowałeś, szanuje, propsuje. Chciała Cie mieć pod butem a tu zonk. Niech szuka innego łosia/frajera/betafrajerobankomatu ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Jurga09 rzeczowy, wyważony post, bez litrów mizoginii. Przykro mi, że tak się potoczyło ostatnie 1,5 roku Twojego życia i na wszelki wypadek przestrzegam przed ekstrapolowaniem zachowania tej kobiety na całą płeć.
Otrzymałeś lekcję, która uchroni Cię przed podobnymi w przyszłości i ułatwi odsianiem ziarna od plew. Tyle z tytułu plusów, teraz pozostaje póki co przykrość i smutek. Trzymaj się
  • Odpowiedz
@Jurga09: W dzisiejszych czasach nie ma żadnego powodu, żeby na siłę tkwić w nieszczęśliwym związku z niewłaściwą osobą. Mógłbyś się wahać, gdybyście mieli dzieci, ale tak to tylko gratuluję podjęcia właściwej decyzji.
  • Odpowiedz
Nie zgodzę się. Żadna kochająca, dobrze wychowana i szanująca swojego faceta kobieta nie zrobi scen jak tutaj. Jakby był turbo brzydki pierścionek, to można delikatnie dać do zrozumienia czy nie można go wymienić na inny,

Święta prawda.

więc tym bardziej lepiej kupić "pierścionek niespodziankę" według własnego gustu i przekonać się z kim ma się do czynienia

@mlodyteam: tu się nie zgodzę. Pierscionek nalezy kupic wcześniej zrobiwszy rekonesans względem gustu ukochanej
  • Odpowiedz