Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 173
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@fraktalka89: Idąc Twoim torem myślenia, nawet pewnego austriackiego akwarelistę można posądzić o same dobre chęci. Postaram się odnieść do Twoich zarzutów.

Nie wiem na ile dokładnie przeczytałaś mój wpis. Sądzę, że dość pobieżnie i przeoczyłaś kilka faktów. Przede wszystkim powody fochów i obrażania się mojej byłej narzeczonej były różne.. czasem błahe, wręcz śmieszne i absurdalne. Nie twierdzę, że nigdy nie miała powodów. Chodzę w swojej skórze już 30 lat i
  • Odpowiedz
@Vittel: Mam wrażenie, że opis zachowania byłej narzeczonej OPa wkurzył Cię na tyle, że nie jesteś w stanie zrozumieć niektórych rzeczy. Pisałam, że jego kobieta była niedojrzała, ale poza tym jej emocje nie były zupełnie znikąd. A przynajmniej można to tak widzieć.
OP napisał, że zabrał ją do jubilera i podpytał co się podoba. Ale wierz mi, niejedna kobieta potraktowalaby to jako trochę jak test typu "wcale nie zależy mi na
  • Odpowiedz
@Jurga09: świetnie cię rozumiem, w związku z wypowiedzią, o przegięciu w drugą stronę. Takie rzeczy uczą, a za kilka lat dopiero będą bawić xDD złe uczucie
  • Odpowiedz
@Jurga09 napisałeś o dzwonieniu i pisaniu sms więc napiszę o tej kwestii z mojej perspektywy. Nie każdy lubi taką formę kontaktu. Ja np. nie lubię w ogóle rozmawiać przez telefon jest to dla mnie wymuszona forma. Wolę sms, nie wynika to z potrzeby atencji, a typu charakteru po prostu. Tak na przyszłość do kolejnego Twojego związku. Co do opisanego przez Ciebie związku to dobrze, że się zakończył bo najgorsze co może
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@thecrew0: właśnie przeciwnie. żadnego wybierania razem pierścionka. gdyby wybrał go razem to może byliby ze sobą i byłby nieszczęśliwy. pierścionek zaręczynowy to bardziej symbol, więc nie musi idealnie pasować w gust dziewczyny. pierścionek to symbol przyszłego życia, a nie tylko gadżet do zakładania na rękę. taka ocena powinna stać dużo wyżej niż jego fizyczny wygląd. a mówiąc prostych słowach darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby.
  • Odpowiedz
Ja też odszedłem. Pierścionek dałem. Tyle, że u mnie 5 lat życia poświęcone. Przestałem czuć, że chodzi tu o miłość. Historia długa jak ta albo jeszcze dłuższa. Przez 5 lat się dużo uzbierało. Zachowanie typu mi się należy. To facet ma się starać. Nic od siebie... Kochałem najmocniej na świecie. Była mi najbliższą osobą jaką miałem. Zabiła nas swoim podejściem do mnie. Byłem od spełniania zachcianek i "marzeń". Tak się czułem odchodząc
  • Odpowiedz
@Jurga09: O panie i tak żeś długo wytrzymał z tak toksyczną kobietą, ale chyba każdy miał w życiu taki epizod. Ja do dzisiaj pamiętam mówienie ile piw chcę wypić przed wyjściem z kolegami przy czym ta liczba nie mogła być większa niż 2 bo było p--------e i potem nie daj boziu kup jedno więcej ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@frytex2: Liczę się z Twoim zdaniem, ale dalej zostaje przy swoim.

Tak, pierścionek to nadal symbol wspólnego życia i ślubu, ale dobrze byłoby, gdyby podobał się wybrance. Przecież facet chce trafić w gust swojej wybranki, dlatego jak autor posta zabiera swoją kobietę i pyta o jej gust :) Niby to powierzchowne myślenie, a jednak :)
  • Odpowiedz