Aktywne Wpisy

Bela_Talbot +63
źródło: temp_file7297617962821087067
Pobierz
MetalowyBieg +4
Za podobną cene można kupić skode octavie albo fabie ale dla debili taki docz to symbol statusu i prestizu
I tak auto jest w polsce na miejscu żeby nikt nie pisał że transport drugie tyle #cebula #motoryzacja #polactwo
I tak auto jest w polsce na miejscu żeby nikt nie pisał że transport drugie tyle #cebula #motoryzacja #polactwo
źródło: temp_file8501361339143191030
Pobierz

Nie wiem na ile dokładnie przeczytałaś mój wpis. Sądzę, że dość pobieżnie i przeoczyłaś kilka faktów. Przede wszystkim powody fochów i obrażania się mojej byłej narzeczonej były różne.. czasem błahe, wręcz śmieszne i absurdalne. Nie twierdzę, że nigdy nie miała powodów. Chodzę w swojej skórze już 30 lat i
OP napisał, że zabrał ją do jubilera i podpytał co się podoba. Ale wierz mi, niejedna kobieta potraktowalaby to jako trochę jak test typu "wcale nie zależy mi na
Ja niestety nie zakończyłem wszystkiego, gdy nagle odkryła, że jednak wartość pierścionka ma znaczenie. Tyle nerwów zmarnowane..._
@fraktalka89: Nie, nie jak każda inna, nie psuj normalnym kobietom wizerunku. Żeby jeszcze takie jak ty nosiły jakieś elementy rozpoznawcze...
Komentarz usunięty przez autora
Tak, pierścionek to nadal symbol wspólnego życia i ślubu, ale dobrze byłoby, gdyby podobał się wybrance. Przecież facet chce trafić w gust swojej wybranki, dlatego jak autor posta zabiera swoją kobietę i pyta o jej gust :) Niby to powierzchowne myślenie, a jednak :)