Aktywne Wpisy
SzubiDubiDu +258
Przez te ostrzejsze przepisy z wyprzedzaniem na przejściu zauważyłem po sobie, że mniej się skupiam na tym czy jakiś pieszy zbliża się do przejścia a więcej pilnuję czy jadę w równym tempie co auto obok ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ktoś też po sobie zauważył, że mniej zwraca uwagę na rzeczywiste bezpieczeństwo a więcej skupia się by nie zarobić w głupi sposób mandatu?
#polskiedrogi #prawojazdy #kiciochpyta
Ktoś też po sobie zauważył, że mniej zwraca uwagę na rzeczywiste bezpieczeństwo a więcej skupia się by nie zarobić w głupi sposób mandatu?
#polskiedrogi #prawojazdy #kiciochpyta
mickpl +240
Średnia cena ofertowa w Warszawie przebiła 17k z metra, ok, ale nie rozumiem tego narzekania. Zawsze można się przeprowadzić do miasta gdzie jest taniej, np. Frankfurtu, Madrytu czy Wiednia. Podobnie jak komuś nie pasują ceny w takim Sopocie to może się przeprowadzić np. do Dubaju gdzie ceny są niższe. Nie każdy musi mieszkać blisko mola. Albo takie ceny w Zakopanem - mniej zamożnych zapraszamy do Szwajcarii, też są góry.
#nieruchomosci #ekonomia #
#nieruchomosci #ekonomia #
#lechpoznan #ekstraklasa
#mecz
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@peetee
Wszystko co się da czyli to samo co trałka + puchar Polski czyli gówno turniej dla drużyn typu arka Zawisza albo dla legii B
@DarSan: ty weź nawet nie porównuj liczby sukcesów jakie na koncie ma Kucharczyk do Trałki xDDDD.
Ok wiem wiem o co Ci chodzi, że powiedziałem że "wszystko co się da" czyli przecież Trauka zdołał wygrać i PP jak i Ekstraklasę hur dur ( ͡° ͜ʖ
No jeśli chodzi o ilość to racja.
Swoją drogą zdanie:
"ty weź nawet nie porównuj liczby sukcesów jakie na koncie ma Kucharczyk do Trałki."
Jakoś niesamowicie mnie bawi...
Legia Warszawa
Mistrzostwo Polski: 2012/2013, 2013/2014, 2015/2016, 2016/2017, 2017/2018
Puchar Polski: 2010/2011, 2011/2012, 2012/2013, 2014/2015, 2015/2016, 2017/2018
Rekordy
Zawodnik z największą liczbą meczów w europejskich pucharach w barwach Legii Warszawa: 67 meczów[28]
Zawodnik z największą liczbą meczów w europejskich pucharach w barwach polskiego klubu: 67 meczów[29]
Zawodnik z największą liczbą zdobytych Pucharów Polski w historii rozgrywek: 6
Zawodnik z największą liczbą zdobytych Pucharów Polski w barwach Legii Warszawa:
Czy ja wiem gównoklub to gównopiłkarze))¯_(ツ)_/¯
(Mówię o obecnych piłkarzach i o obecnej sytuacji polskich klubów w Europie )
@DarSan: Legia do niedawna wcale nie była takim gównoklubem jakby mogło się wydawać. Teraz oczywiście nim jest.