Wpis z mikrobloga

@Certcvq: Jakby mi ktoś coś takiego dał to bym pomyślala, że się ze mnie wyśmiewa i robi sobie ze mnie jaja xd
Serio, nie chodzi o to, że to jest wykonane własnoręcznie ale to w jaki sposób jest to wykonane... Sam pomysł na plus, ale pasowałoby to zrobić jako tako ładnie, a nie totalnie na #!$%@? jak prosto z brudnopisu gdy sie nudzisz na lekcji w gimbazie.
Skoro już miałeś taki
via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@lady_katarina: Dla mnie to świetna estetyka kiczu nawiązująca do dzieciństwa. Imo sam pomysł granicy kartek jest żenujący, ale w taki sposób wygląda to jak poważna propozycja przykryta oczywistym zartem, a po włożeniu w to pracy żart przestaje być tak oczywisty, nie wiadomo czy gość sobie żartuje z dziecinnymi wycinankami czy serio uważa rysunek kredkami i laurki za coś poważnego. Tak samo jak "ence pence kluski z dyniom" znacznie bardziej wolalbym dostać
dla wszystkich plusujących i chcących się dowiedzieć jak się potoczyło już opowiadam (nie będę was wołać bo imo nic ciekawego i szkoda wam zawracać głowy)

poczekałem aż będziemy sami i dałem tą walentynkę z takim śmieszkowym nastrojem, pośmieszkowaliśmy i zaprosiłem ją na kawę. Przyjęła ale nie ma czasu do końca tygodnia i wyskoczymy na kawę w przyszłym. Przynajmniej tak powiedziała więc pewnie nie wyskoczymy skoro tak przekłada no ale cóż było warto