Aktywne Wpisy
Satan696 +7
Mam pytanie do ludzi z tagu, jak by wy dajecie sobie rade z tak specjalnymi przypadkami jak @BayzedMan? Typowi zwrocilem uwage ze ip nic nie znaczy i ze moze byc z kijowa i tak i tak a ten zaczal nerwowowo probowac udowadniac mi ze on jest z polski(xD). Jakies zapraszanie na discordy, fotki dowodow na prif i inne cuda. Na koncu nazwal mnie iwanem i wywalil cala rozmowe z watku. Moze
Kick_Ass +22
#pokazmotor #motocykle #benelli
5k km za mną. Już polubiłem się z tym sprzętem. Na miasto jak znalazł.
5k km za mną. Już polubiłem się z tym sprzętem. Na miasto jak znalazł.
Na samym początku prosiłbym o wyplusowanie tego wpisu w gorące.
Mirki i mirabelki, przede mną ważna decyzja. Mieszkam 300 km od różowego i ona proponuje żebym się przeprowadził do niej, bo przede mną II stopień studiów. Boję się jednej rzeczy. Jak zacznę z Nią mieszkać to z pewnością wyjdą jakieś nawyki, zachowania, przyzwyczajenia , o których druga osoba nie wie. Boję się że jakby coś się między nami popsuło to zostanę uwiązany studiami w innym mieście. Druga opcja którą biorę pod uwagę to studia zaoczne w moim mieście i praca – ze względu na możliwość zdobywania doświadczenia zawodowego. W tym przypadku jednak będzie mało czasu na widywanie się – domyślam się że 2 weekendy w miesiącu.
Druga część postu poświęcona jest pracy. Szukam pomysłu na to co chciałbym robić w życiu. Obecnie studiuję logistykę ale wydaje mi się że nie nadaję się do tej pracy. Typ mojej osobowości to ENFP – mało się skupiam na szczegółach, źle znoszę stres, myślę syntetycznie nie analitycznie. Jestem za to bardzo kreatywny, mam głowę pełną pomysłów które kilka razy wykorzystałem. Bardzo lubię motoryzację, majsterkowanie, będąc w liceum robiłem dużo zdjęć, a razem ze znajomymi robiliśmy filmiki i też sprawiało nam to dużo radości. Ogólnie praca biurowa raczej nie jest dla mnie i lubię jak coś się dzieje. Może ktoś z Was ma podobny typ osobowości i zajmuje się czymś ciekawym co mógłby mi polecić.
Proszę o wszelkiego rodzaju porady. Życzę Wam miłego wieczoru.
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #studbaza #praca #pracbaza
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: nie wiem po cholerę ludzie wchodzą w związki z takim podejściem.
Co do różowej - spotykanie się tymczasowo 2x w miesiącu to nie jest jeszcze tragedia, zawsze możecie do sobie dzwonić od czasu do czasu. Uważam też, że jeśli jest Tobą szczerze zainteresowana, to sama znajdzie sposób, żeby znaleźć się bliżej
To mi wygląda na związek, w którym jesteście ze sobą, byle kogoś mieć...
jesteśmy już po zaręczynach i planujemy ślub (✌ ゚ ∀ ゚)☞ ale tak, wyrzucimy się z mieszkań i jesteśmy byle kogoś mieć bo od początku ze sobą zamieszkaliśmy XD
odstaw to co bierzesz
Zbyt szybkie zamieszkanie razem zabija też dystans w związku, który jest niezbędny do prowadzenia zdrowej relacji.
To jest zwyczajnie zdrowy rozsądek i nie podejmowanie życiowych decyzji, opierając się na mrzonkach.
Z doświadczenia życiowego uważam jednak że bardzo szybko wie się, kiedy "to jets to". A także że jeżeli ktoś dopuszcza do siebie myśl o rozstaniu i szuka alternatyw, to to już jest martwe.
W miłości nie ma miejsca na pragmatyzm. To
Mieszkają 300km od siebie. Widują się raz na jakiś czas, nie zdążą się sobą zmęczyć. Szansa, że po wspólnym zamieszkaniu coś nie pyknie jest spora.