Wpis z mikrobloga

Gram sobie w nowego #assassinscreed Niby wszystko fajne i o dziwo mnie wciagnelo, a kazda misje mozna w koncu zrobic chowajac sie i zachodzac przeciwnikow to gdzies z tylu glowy mam #rdr2 i jak patrze na te bugi, grafike i animacje to wszystko strasznie blednie w swietle gry Rockstara. Kurde ubi przez tyle lat moglby w koncu dopiescic te asety ktore uzywaja od 2 czesci i w koncu zainwestowaliby w nowy silnik fizyczny bo tutaj jednak bieda. Wystarczy porownac jak w obu grach mozna w-----c sie jadac na koniu. Ogromna przepasc i Rdr2 czy Spider troche podniosly jednak poprzeczke jesli chodzi o plynnosc gry. Mimo to gierka fajna tylko czuc ciagle ten niedosyt biorac pod uwage ile ta seria zarabia. Tak jest w prawie kazdym aspekcie gry. #ps4
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kiedys_Mialem_Fejm: Tak, ale przy Assassinie nie uśniesz przed telewizorem jadąc godzinę na miejsce misji... Mówcie co chcecie, Red Dead może i jest przełomową grą, ale dawno nie wyszła tak NUDNA i NUŻĄCA gra triple A.
  • Odpowiedz
  • 0
@duzeelobenc Ciekawe w którym miejscu. Red Dead Redemption (jedynka) była dużo lepsza, bardziej dynamiczna i nie szło usnąć jak w dwójce, a przecież to też Western. Już nawet nie wspominam o Call of Juarez
  • Odpowiedz
@Mathas co w którym miejscu? Westerny to zawsze były długie filmy, pełne podróż na koniu i tak jest w rdr2, oddaje klimat Westernu. A porównanie do call of Juarez, nie powiem, nawet się uśmiechnalem.
  • Odpowiedz
  • 0
@duzeelobenc Western to zawsze symbolizował się dynamiką gdzie co chwilę padały strzały itd, a nie usypianie widza. Sorry, ale mnie nie przekonasz że rdr2 nie jest nużący.
  • Odpowiedz
Dobra mi chodzilo o pieczolowitosc pracy jaka wykonal Rockstar i jak ktos uwaza, ze jakikolwiek Assassin stal kolo RDR jesli chodzi o oddanie swiata, animacje, dialogi, grafike czy mnogosc rzeczy ktore mozna robic to niech sie jebnie w leb. Assassin jest spoko i gram w niego drugi wieczor bardzo dobrze sie bawiac, ale nie ta liga xd
  • Odpowiedz
@Kiedys_Mialem_Fejm: odpalałem odysejkę tuż po ograniu RDR2 i te pierwsze minuty - o jezu. Jak gra z PS2 xD

Ostatecznie bardzo mi się nowy Assassyn spodobał i nabiłem 80h+ w grze, a jeszcze 3 część dodatku w marcu.
  • Odpowiedz