Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mój niebieski pasek ma ochotę na s--s codziennie, często nawet dwa razy dziennie. Ja wolę uprawiać go 3 razy w tygodniu. Lodzika robię 2 - 3 razy w miesiącu.Często psuje mi humor np sugerując mi lodzik. Poza tym kłócimy się też o inne rzeczy co powoduje, że nawet s--s 3 raxy w tygodniu jest dla nas częsty. Ja uważam zrobienie lodzika za nagrodę i nie coś wymuszonego. Niebueski często mi wypomina, że seksu jest za mało. Jak to jest u Was? Zarzuca mi problemy z libido, słusznie?

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
  • 125
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: zdradzę ci sekret zanim sobie zmarnujesz życie: jak facet ci się podoba, ale naprawdę podoba to masz ochotę na niego wskoczyć więcej od niego (tzn on by chciał, ale już nie ma siły). A "lodzika" to robisz nie bo prosi tylko bo jak widzisz jaką mu to przyjemność sprawia to masz perwersyjną przyjemność jak widzisz, że masz absolutną kontrolą nad nim i jaką rozkosz mu dajesz.

I jak już
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: serio? Lodzik jako nagroda? Albo masz ochotę, albo nie. Rozumiem, że nacisk i dopytywanie, może sprawiać że tracisz ochotę na igraszki i cię to denerwuje, ale wystarczy wyjaśnić to partnerowi. Moim zdaniem tak jak zdaniem innych jesteście niedopasowani temperamentem. Albo on się dostosuje do ciebie, albo ty do niego, albo wypracujecie kompromis. Libido da się zmienić. Mi skoczyło bardzo od kiedy wkręciliśmy się oboje w portale towarzyskoerotyczne albo zaczęliśmy
  • Odpowiedz
GrubyMarzyciel: Ja nie mam ochoty w ogóle na s--s z moim niebieskim. Mam 20 lat i chciałabym ale nie sprawia mi to przyjemności i robimy to raz na jakiś czas. Dodam że kiedyś nie miałam absolutnie żadnego z tym problemu i robiliśmy to nawet kilka razy dziennie. Życie.

Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}

• Odpowiedz
@HansLanda88: Faktycznie, w większości przypadków rozminie się z sednem, bo o ile same stopy są bardzo wrażliwą częścią ciała, to pewnie niewiele kobiet czerpie z tego jakąś niesamowitą przyjemność. Ja osobiście mam w tych partiach straszne łaskotki, choć podobno od łaskotania też można szczytować (ale sobie tego nie wyobrażam). Bardziej w sedno sprawy trafiałoby zatem lizanie odbytu ( ͡° ͜ʖ ͡°). Nie bez powodu chodzi przekonanie,
  • Odpowiedz
Czy człowiek i część ciała to jedno i to samo?

@Liwiia: ale części ciała sa nasza integralna częścią.
Ja rozumiem, ze coś nas w partnerze może jakoś niespecjalnie pociagac, ale obrzydzenie to coś jest nie halo.
Fizycznosc jest jednak ważnym elementem związku i trochę kiepsko wiązać się z kims, do kogo czujesz obrzydzenie...
Przecież sobie ktoś nosa, kolana czy penisa nie odepnie (a wszystkie to takie same części ciała
  • Odpowiedz
@agaja: ja tylko tłumaczę jak to zinterpretowałam i jak to właśnie bywa. Nie musi w związku nie hulać, wystarczy, ze pojawi się jakieś napięcie, stres z pracy rozładowany w domu, czasem zwykły w---w ( ͡° ͜ʖ ͡°) i zapał do seksu tego dnia całkowicie opada. Nie sądzę, żeby większość kobiet robiła loda za wyniesienie śmieci, albo nową torebkę. Po prostu zdziwiła mnie gwałtowna i trochę bezmyślna
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: jak można traktować lodzika jako nagrodę ?!? Dla mnie to jest chore oO przecież to jest zajebista rzecz *.* widzieć jak facet się skręca z rozkoszy, nie dość ze dla niego to i dla kobiety to przyjemność bo ją powinno się sprawiać obojga partnerom, najważniejsze zadanie to sprawić przyjemność swojemu partnerowi i na odwrót to wtedy s--s staje się niesamowitą przygodą a nie robić to tylko po to żeby
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: wystarczy poczytać podstawy jak działa ciało mężczyzny i kobiety odrazu by ludziom w głowach się rozjaśniło o co w tym wszystkim chodzi, no ale po co czytać bo debile wiedzą lepiej i później narzekają na takim portalu
  • Odpowiedz