Wpis z mikrobloga

Sprzedam komputer stacjonarny o parametrach:
- Procesor Intel Core i5-650 3.2Ghz 2 rdzenie 4 wątki
- Płyta Główna ASUS P7P55-M
- Grafika NVIDIA GTX 650 1GB
- Dysk WD 640 GB 16MB cache
- Pamięć RAM 12 GB DDR3 (1333Mhz)
- NAGRYWARKA DVD LG
- OBUDOWA ZALMAN
- Zasilacz QOLTEC WIND 505W

850 zł cena wyjściowa do negocjacji
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Jestem_Tutaj: jak mi załatwisz drugi taki sam nawet za 500zł, to Ci stawiam flaszkę. Nie kupisz, no chyba że jakiś poleasingowy Dell, w którym jak ci padnie jakaś pierdoła to dasz 3x tyle pieniędzy co w skladaku
  • Odpowiedz
@Jestem_Tutaj: poza tym patrzyłem na ceny podzespołów, jak by chcieć złożyć identyczny to po kosztach części z allegro i OLX wyszło ok 850-900zł więc ja nie wiem, gdzie Ty tu widzisz że jest to warte połowę (°°
  • Odpowiedz
@linuxuser: odwal się od poleasingowego Della, te kompy poza niektórymi seriami są nieśmiertelne.

Btw jak chciałem swojego Fujitsu tu sprzedać i3 2gen 8GB ram to mi nawet 200zł nie chcieli dać ;P
  • Odpowiedz
@linuxuser

jak mi załatwisz drugi taki sam nawet za 500zł, to Ci stawiam flaszkę

No widzisz, rzecz w tym że nie ma ludzi zainteresowanych I generacją i5, słabą kartą która uciągnie maksymalnie na średnich grę sprzed 10 lat, dyskiem który może paść w 2 dni, bo ma z 8 lat i ramem 1333.
  • Odpowiedz
@dziczyznaa: ale się upadłeś ( ͡° ͜ʖ ͡°) mi ten komputer dobrze służył, a że złożyłem mocniejszy to ten sprzedaję, ale niech Ci będzie ( ͡º ͜ʖ͡º)

No to skoro jesteś takim ekspertem, to ile byś dał za Lenovo B560 i3-380M, 6GB RAM, GT310M bez dysku i do wymiany bateria i do zrobienia układ chłodzenia?
  • Odpowiedz
No to skoro jesteś takim ekspertem, to ile byś dał za Lenovo B560 i3-380M, 6GB RAM, GT310M bez dysku i do wymiany bateria i do zrobienia układ chłodzenia?

Nic bym nie dał bo nie kupuję starych laptopów.
  • Odpowiedz
@linuxuser no i tu masz też odpowiedź na Twoje pytanie. Towar jest warty tyle ile maksymalnie ktoś chce za niego dać. Za Twoją skrzynkę może ktoś da 500 zł, ale będzie ciężko.
  • Odpowiedz
@linuxuser: to, że ktoś kupił jakiegoś twojego r---------o lapka to jest powód żeby kto inny przepłacał za kompa xD kariery pan w marketingu nie zrobisz xD sprzedawałem o wiele lepszego kompa i jakbym miał liczyć sobie tak jak ty to do dzisiaj bym się z nim bujał
  • Odpowiedz
@linuxuser: Ja sprzedałem lapka z pękniętą od matrycy na core 2 duo za 300 zł, ale to loteria na olx, czasem się trafi takich kupujących. Sam kupiłem za 150 zł lapka na jakimś pentiumie z 4gb ram ddr3, bez dysku.
Kuzyn kompa z procem o 2 generacje młodszym niż twój, z kartą na której można jeszcze w coś pograć sprzedał po miesiącu za 600, a zaczynał od 1000 chyba xd
  • Odpowiedz