Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 73
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BionicA: A dzięki piękne - chciałem minimalizmu więc jest minimalizm jeśli chodzi o sklep.

Po czasie na pewno coś będę zmieniać, ale musi wystarczyć na najbliższe parę miesięcy.
  • Odpowiedz
@wysuszony: wuuuuut? ://

Mam 2 darmowe certyfikaty + jeden płatny, nie wiem co się stało, zaraz będę pisać do informatyka który robił stronę. Dzięki za info!
  • Odpowiedz
@bkwas: U mnie certyfikat strony działa, a połączenie nie jest w pełni bezpieczne. Ale żadnych czerwonych wykrzykników nie ma. Natomiast polskie znaki wyświetlane są inną czcionką - Chrome, Win 7.

Powodzenia, breloczki które kupiłem w promocji na wykopparty porozdawałem i się podobają :D
  • Odpowiedz
@kamil_snk: Dzisiaj pospisuje wszystkie problemy, bo kolega też parę rzeczy znalazł i będę pisać do gościa - a jak nie ruszy dupę może samemu coś mi się uda zrobić.

No i dzięki Mirasie ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
  • Odpowiedz
@bkwas: jakby co to ja bym była chętna kupić taki brelok wypoku :) świetne rzeczy tworzysz, aż zachęcasz, aby samemu też spróbować się pobawić w takie rękodzieło :p
  • Odpowiedz
@Uaimmiau: Uuuuuups. Dzięki, poprawione ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jakby Cię naszło na kupno jakiejś pierdółki, wpisz swój nick przy zamówieniu dostaniesz ode mnie świecącego gratisa :)
  • Odpowiedz
@maminfoodboga: rozeszły się bardzo szybko, a miałem tylko 5 czy 6 sztuk :(

Będą jeszcze na 100%, zresztą planuję całą serię zatopionych roślin - będą nie tylko drzewka ale i cale ekosystemy jeśli uda mi się to zrobić tak jak planuję :)

Także obserwuj, na bank będę pokazywać efekty na #rozkminkrzaka
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@maminfoodboga hmm odezwij się na priv jutro - może znajdę w międzyczasie coś drzewnego dla Ciebie bo z tego co pamiętam miałem kilka sztuk gdzieś na boku tylko muszę je porządnie wyszlifować
  • Odpowiedz