Aktywne Wpisy
mirko_anonim +330
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Uświadomiłem sobie, że moja rodzina chyba chce mnie wrobić w małżeństwo z kobietą w ciąży. Mieszkam na wsi, w typowej małorolnej rodzinie. 3 rodzeństwa. Jestem najstarszy, lvl 28. Od zawsze zachrzan na polu i w gospodarce, zero wakacji, wyjazdów, wolnego. Po maturze niemal siłą wyrwałem się na niewiele warte studia (pedagogika), ciągle dorywczo pracowałem i uczyłem się, bo rodzice mi nie pomagali finansowo. Zrobiłem licencjat i od razu zacząłem
Uświadomiłem sobie, że moja rodzina chyba chce mnie wrobić w małżeństwo z kobietą w ciąży. Mieszkam na wsi, w typowej małorolnej rodzinie. 3 rodzeństwa. Jestem najstarszy, lvl 28. Od zawsze zachrzan na polu i w gospodarce, zero wakacji, wyjazdów, wolnego. Po maturze niemal siłą wyrwałem się na niewiele warte studia (pedagogika), ciągle dorywczo pracowałem i uczyłem się, bo rodzice mi nie pomagali finansowo. Zrobiłem licencjat i od razu zacząłem
volodia +351
Ex wojskowi, którzy nie mogą zerwać z przeszłością? Kuce, które chodzą tak z przekonania i buntu?
Odpowiedzcie mi bo nie rozumiem.
#modameska #kiciochpyta
@PurpleHaze: nie prać. Czyścić. Przeważnie są impregnowane...
Może jest to osoba uboga i kupiła takie spodnie na wyprzedaży wojskowej. Na takich wyprzedażach takie ubranka po 5 zł chodzą.
Komentarz usunięty przez autora
@MyPhilosophy: to nie jest moro. Moro jest na zdjęciu poniżej. Ale pewnie na łopatkę piechoty powiesz saperka.
Inna sprawa, że współczesny prawdziwy wojskowy kamuflaż nie musi być nawet w odcieniach zieleni i brązu. I wtedy twoja definicja nawet nie jest bliska
@LoneRanger: Pozwolę sobie użyć prostej, wojskowej nomenklatury żeby odnieść się do twojej wypowiedzi: Jebnąłeś jak dzik w sosnę.