Aktywne Wpisy

Filippa +43
Czego nie rozumiesz lewaku, ona ma zupełnie inną twarz, na dodatek taką męską, woke zniszczyło mi gry
#wiedzmin #wiedzmin3 #gry #cdprojektred #heheszki #takaprawda #grajzwykopem
#wiedzmin #wiedzmin3 #gry #cdprojektred #heheszki #takaprawda #grajzwykopem
źródło: temp_file3570082091755574526
Pobierz
Darth_Gohan +4
Okazało się, że prezent dla dzieciaków siostry nie przyjdzie na czas i teraz potrzebuje jakiejś pomocy z waszej strony drogie Mirabelki i Mirki z #wroclaw Może macie do polecenia coś dla sztuk dwóch 10 latków.
Escape roomy mają w większości zaliczone
Pixel XL też
Muzeum Iluzji też
Kolejkowo / Hydropolis / Aquapark itd. też już był grany.
Załapały się nawet przy komunii ostatnio na lot w tunelu w Mirosławicach, także trochę jestem
Escape roomy mają w większości zaliczone
Pixel XL też
Muzeum Iluzji też
Kolejkowo / Hydropolis / Aquapark itd. też już był grany.
Załapały się nawet przy komunii ostatnio na lot w tunelu w Mirosławicach, także trochę jestem

#programowanie #programista15k
Warto iść studiować informatykę i przy naporze ludzi po bootcampach próbować robić karierę? Czy osoby będące programistami mogą mi opisać w dwóch słowach sytuację na rynku? Wiek ma znaczenie?
Mam 28, w lutym kończę 29 lat. Mam studia techniczne, ukończone z bardzo dobrym wynikiem, ale co z tego kiedy w dużym korpo na odpowiedzialnym stanowisku po roku stażach i 2 latach pracy na uop nie chcą mi podnieść stawki. Przez ostatnie 2 lata otrzymywałem 2880 brutto, co dla mnie po tylu latach wyrzeczeń jest zwyczajnym strzałem w pysk i udanym żartem od losu.
Informatyka zawsze mnie interesowała, ale potrzebuję małego popychacza żeby się w tym odnaleźć i postanowiłem pójść na studia zaoczne. Podjąłem decyzję, że nie przedłużę umowy tam gdzie obecnie pracuję. Już rozmawiałem i znalazłem pracę na przejściowy okres i zostanę kierowcą busa (tak wiem, xD) za 3200 netto.
Odwalać manianę, czy się powstrzymać? Potrzebuję chociaż odrobiny zapewnienia od innych żeby nie wylądować ostatecznie pod mostem.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
Komentarz usunięty przez autora
@madmat ladnie napisal
Zaakceptował: marcel_pijak}
@AnonimoweMirkoWyznania: nauczą, nauczą, ale musisz iść na dobre studia na dobrym wydziale, dobrej uczelni. Będziesz miał tam tyle projektów do zrobienia, że będziesz rzygał programowaniem (oczywiście jak się do nich przyłożysz).