Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@darthbob Posmutniałem acz myślał żem, że wioskowy głupek to ja. Lecz nic to. Majestatycznym szpagatem ruszyłem w pogoń zań, nie wiedziałem co poczynił ów głupiec lecz wiedziałem jedno - albo on, albo ja. Bo pracowałem całe życie na swoją renomę i nie dam nikomu być większym głupcem niż ja. W drzwiach miałem problem najpierw z ominięciem Orvara acz tego z niego straszny i tęgi Pan i za razem i on i
  • Odpowiedz
Po co chodzić skoro można latać!
@Pies_ktory_jezdzil_po_kolejce: Potrafisz zrobić ze swoich nóg coś więcej niż szpagat? Użyjmy ich jako łuku, mam linę z której zrobimy cięciwe. Wystrzelisz mnie w stronę zbiega!
Przywiązuje linę mocno do stóp szpagaciarza i naciągam jego nogi. Najbardziej umięśnione nogi jakie widział świat.
Wskakuję na cięciwe.
@JahMuffin: Przetnij linę i startuję!
W jednej ręcę trzymam kulkę z proszkiem błyskowym a w drugiej załadowaną strzałką
  • Odpowiedz
@Pies_ktory_jezdzil_po_kolejce: @zygmuntt: @JahMuffin:
Przepraszam Was bardzo za, ekhem... opóźnienia, pierwszego dnia zapomniałem, potem miałem dzieci chore i nawet na wypok nie wchodziłem, potem głupio było się odezwać...

W ramach rekompensaty organizuję POTĘŻNE rozdajo dla moich graczy, wybierzcie numer z tej aukcji i dajcie na PW adres wysyłki (lub paczkomat, wtedy najpierw do siebie zamówię, a potem dalej podam) to już za średnio 40 dni będziecie właścicielami
  • Odpowiedz