Aktywne Wpisy

memonster +56
37-letnia #p0lka na start skreśliła 83% facetów ze względu na zły znak zodiaku. XD
A tak naprawdę więcej, bo mimo, że mój znak się zgadza, to nie związałbym się ze zodiakarą. XD
#tinder #logikarozowychpaskow
A tak naprawdę więcej, bo mimo, że mój znak się zgadza, to nie związałbym się ze zodiakarą. XD
#tinder #logikarozowychpaskow
źródło: plk
Pobierzdobra grubasy wy moje
2 tygodnie do startu igrzysk
jestem stary i glupi wiec nie umiem sie powstrzymac miedzy igrzyskami i w wakacje wiec juz wiem ze igrzysk bedzie wiecej
zatem plan na rok to:
2 tygodnie do startu igrzysk
jestem stary i glupi wiec nie umiem sie powstrzymac miedzy igrzyskami i w wakacje wiec juz wiem ze igrzysk bedzie wiecej
zatem plan na rok to:

@Pies_ktory_jezdzil_po_kolejce: Potrafisz zrobić ze swoich nóg coś więcej niż szpagat? Użyjmy ich jako łuku, mam linę z której zrobimy cięciwe. Wystrzelisz mnie w stronę zbiega!
Przywiązuje linę mocno do stóp szpagaciarza i naciągam jego nogi. Najbardziej umięśnione nogi jakie widział świat.
Wskakuję na cięciwe.
@JahMuffin: Przetnij linę i startuję!
W jednej ręcę trzymam kulkę z proszkiem błyskowym a w drugiej załadowaną strzałką
@zygmuntt
Komentarz usunięty przez autora
Przepraszam Was bardzo za, ekhem... opóźnienia, pierwszego dnia zapomniałem, potem miałem dzieci chore i nawet na wypok nie wchodziłem, potem głupio było się odezwać...
W ramach rekompensaty organizuję POTĘŻNE rozdajo dla moich graczy, wybierzcie numer z tej aukcji i dajcie na PW adres wysyłki (lub paczkomat, wtedy najpierw do siebie zamówię, a potem dalej podam) to już za średnio 40 dni będziecie właścicielami
@darthbob fajny gest ale nie potrzebuje kostek i się nie gniewam :) każdy ma swoje życie. Mirko to nie wszystko ( ͡º ͜ʖ͡º)