Aktywne Wpisy
Vladimis +87
K---a jak żyć w tym kraju.
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
patryk-kabacinski-1 +171
Morderstwo na bezdomnym w okolicach Muzeum Morskiego w Rotterdamie
https://youtu.be/rRd_eV8Q9sg?t=39
#holandia #mordercy
https://youtu.be/rRd_eV8Q9sg?t=39
#holandia #mordercy
Hej,
Zarejestrowałam się na tinderze 3 dni temu. Napisał do mnie niebieski, popisaliśmy jakiś czas. Wczoraj zaproponował spotkanie. Zgodziłam się, ale zastrzegłam mu, że mogę się spotkać w piątek. Nie było z tym problemów. Mam pracę, mam już swój wiek, swoje obowiązki i zainteresowania. W skrócie naprawdę jestem normalną osobą która chciałby poznać swoją drugą połówkę (zapewne tinder to nie jest odpowiednie miejsce, ale pomyślałam, że spróbuje - nie oceniajcie #logikarozowychpaskow :))
I dziś dostaję wiadomość pt: "spotkajmy się wcześniej, bo do weekendu jeszcze daleko, a możemy pisać w nieskończoność i jak nie wyjdzie to weekend można spędzić w inny sposób" i tak sobie myślę, "że co?" ???.
Wydawało mi się dotychczas, że rozmowa była ok. Opowiedziałam mu trochę o sobie, swoich zainteresowaniach(nie jest to netflix), co tam porabiam w życiu i dlaczego tu jestem.
Zrobiło mi się trochę.. smutno. I teraz podejmować próbę spotkania się z tym Panem czy sobie jednak odpuścić? Bo po takich tekstach czuje się trochę jak "szybka opcja" i w razie czego "można lepiej spędzić weekend" #feelsbadman #tinder
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
@Piotero1: jak piszesz 10 raz z kolei to samo to tak, to jest dużo
Może się mu spodobałaś i
@Piotero1: A możesz jakoś rozszerzyć tą wypowiedź? Co rozumiesz jako "takie myślenie" i jak z tego doszedłeś do zdradzania kogoś?
Dziękuje za wszystkie odpowiedzi. Nawet te które już mnie z góry oceniły jako "księżniczkę" i przypisały winę :) Serdecznie pozdrawiam :)
Tak jak @GoSiulKa słusznie zauważyła nie każdy ma czas. To oczywiście nie oznacza, że mam każdą minutę zajętą w tym tygodniu, ale po pierwsze takie spotkanie wiążę się z dojazdem, przygotowaniem się przed chociaż odrobinkę i nie zasuwaniem na to spotkanie z zegarkiem w ręku bo za 30 minut
Skoro mieliście się spotkać w piątek, a dziś jest środa (ale niech będzie, że dodałaś ten wpis we wtorek wieczorem) to zostały 3 dni xD Jeśli koleś nie wytrzyma 3 dni to podejrzana sprawa, ja bym go olała.
Zaakceptował: sokytsinolop}
Sory ale w taki sposób nie zbudujesz poważnej relacji nigdy. Tak to można szukać choroby wenerycznej.
Jeśli ktoś nie jest poważny i nie potrafi się zachować, to nie warto dalej rozmawiać- szkoda twojego czasu. Albo faceta czasu- działa to przecież dla każdego, bez względu na płeć.
Szanujmy się i zachowajmy zdrowy rozsądek.
Życie mnie nauczyło że szacunek jest najważniejszy. W każdej relacji. Kto sensowny przekłada spotkanie na trzy dni przed? Na pewno ktoś kto niema do Ciebie szacunku. Jeśli niema go na starcie to co to oznacza? Będzie szanował Twój czas? Ciebie? Twoje zdanie? Twoje wartości? Po co tracić czas...
to ok, fajnie mi się z nim pisało i
@Sarza01: Nie jestem ruchaczem, chadem. Po prostu dostosowuje się do strategi, która jest optymalna na tinderze, i którą kobiety same
teraz jeszcze w komentarzach pojawiła się sugestia, że to ruchacz więc pewnie u tej neurotycznej laski paranoja w------a w kosmos xD
Komentarz usunięty przez autora