Aktywne Wpisy
wykoPAKA +106
Hej Wykopakowicze!
Czy jesteście gotowi na kolejną edycję wykoPAKI? Bo my tak! (。◕‿‿◕。) Startujemy już za miesiąc, (tj.20 listopada)!
Mamy dla Was kilka ważnych informacji dotyczących nadchodzącej edycji. Przede wszystkim, wymagania do startu pozostają bez zmian! Jednak inflacja nie ustępuje, dlatego wprowadziliśmy pewne zmiany w wymaganych wartościach paczek. Teraz dla formuły lite minimalna wartość to 60zł, a dla formuły plus 120zł. Ale to nie wszystko.
Czy jesteście gotowi na kolejną edycję wykoPAKI? Bo my tak! (。◕‿‿◕。) Startujemy już za miesiąc, (tj.20 listopada)!
Mamy dla Was kilka ważnych informacji dotyczących nadchodzącej edycji. Przede wszystkim, wymagania do startu pozostają bez zmian! Jednak inflacja nie ustępuje, dlatego wprowadziliśmy pewne zmiany w wymaganych wartościach paczek. Teraz dla formuły lite minimalna wartość to 60zł, a dla formuły plus 120zł. Ale to nie wszystko.
apee +674
Nieopodal dwie sztuki w leginsach prowadzą na orbitreku typowo kobiecą konwersację: że jedna dziś na imprezę założy bolerko, druga szpilki, że ale się Gwitowa spasła, a że Kaśka to szmata bo się ostatnio na Piotrka spojrzała.
Wówczas zauważam tuż obok dwóch karków cisnących żelastwo na płaskiej. Laski zabrały się niebawem, a wtedy słyszę jak ten asekurujący z takim autentycznym zaciekawieniem w głosie szepcze do kolegi:
- Ty, Robson, a co to jest bolerko?
Na to Robson odstawił z hukiem sztangę na widły, zerwał się z ławeczki i stojąc na pompie z poczerwieniałym licem, wypuścił powietrze ze świstem i tonem mentora, niczym Mojżesz na górze Synaj, Martin Luther King w Waszyngtonie w '63, jak dziadek do wnuków w "Było sobie życie", tako rzecze:
- To jest, #!$%@?, proszę ja ciebie, takie coś, co się tym brwi do góry nakręca. Wiem, bo moja Mariola to ma.
- Acha... - odrzekł z nieukrywanym podziwem drugi.
xD
Insta | Blog
#wanderlust - tag z moich opowiadanek i podróży.
#heheszki #silownia #mikrokoksy #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
A to do brwi (tak naprawdę do rzęs :P) to zalotka.
Ludzie, czytajcie swoje teksty zanim klikniecie wyślij. Ze zdania powyżej wynika, że *bateria* była na siłowni i w tym samym czasie *bateria* ci padła.
@jz25: no a co, dlaczego to nie może być prawda? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
będąc na siłowni padła mi bateria
Po jakiemu to jest napisane? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#grammarnazi #podlasie?
https://warszawa.onet.pl/warszawa-skolopendra-paskowana-ukryla-sie-w-praniu/3dpncp0
ta "laska" wygląda jak ten koleś co robi filmy na youtube i podróżuje po Rosji
to różowe gówno to nawet za karę bym nie założył
a w połączeniu z tym czarnym gównem wygląda jakby najpierw jechała na pogrzeb a wieczorem na studniówkę
@Dwadziescia_jeden: i jeszcze to
@Arachnofob: O Miszy mowa? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Arachnofob: A następnego dnia robiła pranie gaci #pdk