Wpis z mikrobloga

No i oficjalnie początek lutego zaczynam oficjalną sprzedaż ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jest żywica, jest drewno, są mechanizmy, jest też trochę trytu. Są plany, niepewność, księgowa na wylocie i masa rzeczy których się nie spodziewałem a przez które prowadzę aktualnie jedną z największych improwizacji w moim życiu.

Z jednej strony jak zawsze boję się, że typowo po swojemu się nie wyrobię, z drugiej strony - w końcu trzeba ruszyć, tym bardziej że czułem się jak Biaukov pytany o tagi - GDZIE STRONA? GDZIE STRONA JA SIĘ PYTAM. A ja odpowiedzi nie miałem choć obiecałem.

Ale to chyba lepiej, teraz wszystko ma bardziej ręce i nogi a ja myślę że jestem gotowy. Mirko pomogło. Ba! Pomogło paru Mirków, w tym @KendziorSC który robił zdjęcia czego efekty niejednokrotnie będziecie pewnie widzieć tutaj pod #rozkminkrzaka
Nie wiem czemu nie ma @lis6502 - to był najbardziej pomysłowy Mirek jakiego tutaj poznałem, pełen wiedzy i entuzjazmu - chłopie jak tu jesteś to weź się odezwij!

Znowu będę szykować rozdajo, ale to już na przyszły tydzień.
Tak czy tak przypominam się że istnieję. Między innymi dzięki Wam Mirasy, bo to tutaj sprzedałem swoją pierwszą rzecz i to tutaj przekonałem się, że można.

INSTAGRAM
FB
PAJACYK - bo kolega przypomniał mi dzisiaj o jego istnieniu, nigdy nie zaszkodzi też kliknąć :)

Obserwujcie/czarnolistujcie #rozkminkrzaka
dodaję #tworczoscwlasna #rekodzielo #chwalesie

wołam mirków:

Miłego wszystkim ( ͡° ͜ʖ ͡°)
bkwas - No i oficjalnie początek lutego zaczynam oficjalną sprzedaż ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jest ...

źródło: comment_mIPyL5Gok4cZkfQNGWkB4Hoff8Xxe0CF.jpg

Pobierz
  • 61
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Adrian77: aaah moje początki ( ʖ̯) Byłeś chyba jedną z pierwszych osób które cokolwiek ode mnie wzięły, jak jeszcze miałem normalną pracę a to robiłem pomiędzy jednym a drugim etatem : D
  • Odpowiedz
  • 1
@bkwas To jeszcze raz: W jaki sposób można aktualnie nabyć jedno z Twoich dzieł?
Szukałem jakiegoś breloczka do kluczy z Trytem i nie mogłem znaleźć, a tu *cyk*. Wchodzisz Ty, cały na biało.
Rzecz w tym jedynie, że potrzebuję go na drugi tydzień lutego, więc strony pewnie nie doczekam. :(
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Neater wszystko będzie dostępne na stronie www.bido.com.pl

A co do trytu na szybko... Pisz na PW - może uda mi się na szybko coś stworzyć i się dogadamy ;)
  • Odpowiedz