Wpis z mikrobloga

@dusigrosz69: guzik też dobry aktor, nie zauważyłeś jak robił ich w ch*ja ? Przecież jak guzik wylądował z typem w kiblu, to żadnej bijatyki nie było. Pasza i reszta też niezły ubaw z tego mieli...

Ten raper tam siedzi jak na spowiedzi, szkoda patrzeć jak się poniża wyśpiewując co robił i z kim xD.
  • Odpowiedz
@dusigrosz69: można powiedzieć, że się wypromował. Dodał mahonka do znajomych, pokazał co umie, był spoko (gdyby nie ta spowiedź)..

Zrobił sobie dobrą reklamę ( ͡° ͜ʖ ͡°). Guzik Po raz kolejny uratował ta stypę
  • Odpowiedz
@Mr_Squno: Ten Dzakob tak, ale ja blondyna miałem na myśli ( ͡° ͜ʖ ͡°) Bo też raper. Prosił sie o w------l, próbował sie wybielić przed Guzikiem(?). Przecież na dzielni mordeczki beda miały dożywotni polew.
  • Odpowiedz
@dusigrosz69: blondyn palił głupa, ale guzik też miał problem z powodu słowa"k---o/wo." i bawił się z tym blondynem( mógł w każdej chwili odpuścić, ale poczuli "dymy").

Gdyby guzik chciał, to dawno temu już by mu wypie*dolił. Z tym złodziejem to było na poważnie i było po nim widać, a z blondynem się droczył/bawił. Amadeusz mu zapewne powiedział, że nic mu się nie stanie i dlatego tak drażnił guzika. Trzeba pamiętać,
  • Odpowiedz
@Mr_Squno: A to prawda, ale kto to wyłapie jak teraz cały chat pisze dobre dymy? W oczach większości młody wyszedł na debila, który dostał w------l i prosił o jeszcze, więc promocja własnej osoby taka sobie.
  • Odpowiedz
@dusigrosz69: każdy odbiera na swój sposób. Inni nie odróżniają prawdziwych dymów od sztucznych...

Dlaczego młody?? Chłop ma 22 i w pewnym sensie się postawił. Jak dla mnie, to on nie dostał żadnego wpie*dolu bo po pierwszym ataku sam się położył na ziemi, a na drugim wyglądało to jak zapasy+ten kibel w którym nic się nie wydazylo, bo blondyn wyszedł cały o własnych siłach. Wiesz, jest zła i dobra promocja... Koniec
  • Odpowiedz