Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mój #rozowypasek która wcale nie jest jakąś s--s b---ą praktycznie co tydzień jest zaczepiana przez jakiegoś samotnego mężczyzne na mieście. Na uczelni od października dostała już chyba 20 propozycji lepszego poznania się, a w galerii handlowej gdzie pracuje na pół etatu praktycznie codziennie dostaje zaproszenia na kawę. Gdy jedzie autobusem akurat tam jej niezaczepiają. Najlepsze jest to że to taka #szaramyszkadlaanonka 5/10. Nie mam pojęcia z czego to wynika, ale może coś w tym jest że mamy w Polsce nadwyżkę mężczyzn. W sumie w tej galerii mówiła że ostatnio podbił do niej jakiś obcokrajowiec i coś tam gadał po angielsku z mocno wschodnim akcentem. W sumie to boję się że kiedyś wreszcie znajdzie się jakiś #chad i zostane sam. Co robić w takiej sytuacji kiedy wasza kobieta budzi duże zainteresowanie u mężczyzn?

#zwiazki #rozowepaski

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
  • 53
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Co robić w takiej sytuacji kiedy wasza kobieta budzi duże zainteresowanie u mężczyzn?

@AnonimoweMirkoWyznania: cieszyć się że masz fajna dupe. To jej problem czy b edzie wierna. Jak się dowiesz że zdradza to szukasz innej
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Coś mi tu nie pasuje. Spotykałem się swego czasu z laską taką prawdziwą 9/10, to zdarzyło się nie raz nie dwa, że typy sobie skręcały kark ogladając się za nią, lub dosłownie zatrzymywali się autami na ulicy i zaczepiali, czego niestety niejednokrotnie byłem świadkiem. Ale laska 5/10? Albo ją za nisko oceniasz, albo ma k---e w oczach i daję takie a nie inne sygnały.
  • Odpowiedz