Aktywne Wpisy

Nie_fair +4
Zastanawiam się czy istnieje jakaś alternatywa jedzenia tzn jakiś produkt w formie płynnej albo w tabletkach który zawiera wszystkie składniki potrzebne do podtrzymania funkcji życiowych ale żeby nie miało zbytnio smaku i zapachu, chodzi mi o to by odzwyczaić się od tradycyjnego pokarmu który wymaga przyrządzenia i dodawania składników oraz wymaga czasu na spokojne spożycie.
Niby są te koktajle huel ale czy można wyłącznie na nich opierać swój tryb odżywiania ? Jakieś
Niby są te koktajle huel ale czy można wyłącznie na nich opierać swój tryb odżywiania ? Jakieś

Umeraczyk +11
Zrobiłem se przerwę na szynach
źródło: temp_file1643934108740280543
Pobierz

#bekazpisu #pis #madki #polityka
źródło: comment_s0Wm6LE4KovHcNJxgppsEWYt5RUuRWQ9.jpg
PobierzTylko, że lepiej jakby działało to wewnątrz rodzin bez angażowania machiny urzędniczej (która jak wiadomo inkasuje %)
Komentarz usunięty przez autora
@InvalidCaptcha: yhm
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_Vv23Hh989u996gRF9TZB3oUWREdaiMUw.jpg
Pobierz@InvalidCaptcha: Tak się mówi, jednak z doświadczenia widzę, że jest wprost przeciwnie. Ale to na Podkarpaciu, może dlatego.
Z rodzin, gdzie był a-----l i bieda (a więc pewnie i socjale) wyszli ludzie, którzy uczciwie pracują i daleko im do patologii. Może to wyjątek i moje obserwacje nie są miarodajne dla ogółu?