Wpis z mikrobloga

S----------e tego kraju przekracza wszelkie pojęcie. Z jakiej racji ja mam utrzymywać te osoby? Jeżeli PiS wygra w nadchodzących wyborach to uciekam stąd za wszelką cenę, nie warto tutaj robić nic coby się... a szkoda kurła gadać, szkoda szczępić ryja, naprawdę.

#bekazpisu #pis #madki #polityka
I.....a - S----------e tego kraju przekracza wszelkie pojęcie. Z jakiej racji ja mam ...

źródło: comment_s0Wm6LE4KovHcNJxgppsEWYt5RUuRWQ9.jpg

Pobierz
  • 75
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@InvalidCaptcha: w takiej sytuacji skoro nagradzamy za robienie dzieci nie zapomnijmy o mężczyznach, niech każdy mężczyzna który ma co najmniej 20 dzieci z co najmniej 5 kobietami dostaje od rządu miesięczną pensję jako że przyczynia się społecznie tworząc nowych przyszłych podatników i płatników zus. To jedyna szansa żeby wspomóc rozwój naszego kraju i uratować zus przed upadkiem.
  • Odpowiedz
Ten socjal to zwykła zarzutka na debili, bo za kilkanaście lat nie ma szans aby to było.

@Khaine: Skoro ich wyborcy to debile, to co się dziwić? ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@InvalidCaptcha: Ale jak to ma działać? 500 zł w myśl programu 500+ za każde dziecko i jeszcze dodatkowo kasa, jeżeli się ma czwórkę dzieci lub więcej? Toć to mamy powinny już działalność gospodarczą zakładać :D [edit] dobra to o emerytury chodzi.
  • Odpowiedz