Aktywne Wpisy
mk321 +5
Dobry_Gospodarz +258
Patrzę z okna na rzekę. Z budynku który był zalany do drugiego piętra w 97. Na szczęście jestem na trzecim.
To nie #wroclaw tylko mała mieścina blisko czeskiej granicy. Lokalsi cały czas na telefonach, samochody poprzestawiane na parkingi na wzgórzach, z dala od rzeki.
Jeśli gdzieś będzie sytuacja krytyczna będą po mnie dzwonić i pojadę pomóc, trzymajcie kciuki żebym ja nie musiał dzwonić, że pomoc potrzebna jest u mnie
#
To nie #wroclaw tylko mała mieścina blisko czeskiej granicy. Lokalsi cały czas na telefonach, samochody poprzestawiane na parkingi na wzgórzach, z dala od rzeki.
Jeśli gdzieś będzie sytuacja krytyczna będą po mnie dzwonić i pojadę pomóc, trzymajcie kciuki żebym ja nie musiał dzwonić, że pomoc potrzebna jest u mnie
#
Mireczki, pytanie o zarobki w warszawskich korpo.
Powiedzmy że stanowisko związane z przetwarzaniem danych, raportowaniem.
Excel zaawansowany, VBA podstawy (projektu wielkiego nie napisze ale makra ułatwiające życie automatyzacje wielu procesów jak najbardziej), podstawy SQL (kwerendy napisze, z hurtowni danych sam sobie dane wyciągnę). 4 lata doświadczenia na takich stanowiskach. Oprócz tego samodzielna nauka o analizie danych, z ekonometrii też coś tam pamiętam.
Na jakie zarobki mógłbym liczyć w Warszawie z takim profilem? 7k brutto realne?
Piszę anonimowo żeby współpracownicy nie wiedzieli o chęci zmiany pracy ;d
#zarobki #warszawa #korposwiat #korpo #pracbaza #excel
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
Serio tak nisko się cenisz? XD
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
Po ch0j ja studiowałem informatykę i teraz zarabiam 5k...
Ja im zrobię jeszcze do tego w arkuszu kalkulacyjnym grę jakąś.
@polecam_poczytac_heideggera Tz to moze personalne odczucie i bardziej związane z firmami w których pracowałem ale finanse mają pewne miesiące z większa ilością pracy Styczeń z zamknięciem roku i raportowanie rocznym na giełdę potem miesiące audytowe i wrzesień jako czas budżetowania. Działom finansowym bardzo zależy żeby zespoły były wtedy kompletne więc naciskając na znalezienie ludzi np w listopadzie (Kiedy inni mają dość po budżetach i zmieniają miejsce pracy. 3 lata