Aktywne Wpisy
mpetrumnigrum +584
#motocykle #simsony #simson #heheszki #simsonemdojugoslawi
DOJECHAŁEM DO JUGOSŁAWI.
A przy okazji złapałem 2 kapcie w tylnym kole wyrwało mi amortyzator z mocowania bo nie było podkładki, ogar przestał palić ale już pali. Ogólnie to do przodu.
DOJECHAŁEM DO JUGOSŁAWI.
A przy okazji złapałem 2 kapcie w tylnym kole wyrwało mi amortyzator z mocowania bo nie było podkładki, ogar przestał palić ale już pali. Ogólnie to do przodu.
źródło: temp_file1650633784259294074
Pobierz
1-2-3 +6
#savoirvivre
Miraski, taka sytuacja - obiad u wujka mojej dziewczyny.
Byłem tam dopiero kilka razy u niego ale już któryś raz się tak zdarzyło, że kiedy wujek mojej dziewczyny przychodzi do nas się przywitać z gośćmi (przychodzi do nas zawsze po jakimś czasie) to wygląda to tak, że najpierw wita się z moją dziewczyną (mnie omija), później idzie witać się z jej rodzicami, a na samym końcu wraca do mnie
Miraski, taka sytuacja - obiad u wujka mojej dziewczyny.
Byłem tam dopiero kilka razy u niego ale już któryś raz się tak zdarzyło, że kiedy wujek mojej dziewczyny przychodzi do nas się przywitać z gośćmi (przychodzi do nas zawsze po jakimś czasie) to wygląda to tak, że najpierw wita się z moją dziewczyną (mnie omija), później idzie witać się z jej rodzicami, a na samym końcu wraca do mnie
źródło: zdj
Pobierz

Siódmy odcinek kursu o mikroserwisach w .NET Core już dostępny - omawiamy czym jest CorrelationId (a dokładniej CorrelationContext), jak radzić sobie z obsłguą asynchronicznych żądań oraz jak w tym celu można wykorzystać SignalR do aktualizacji statusu w czasie rzeczywistym. Pod koniec wspominamy również o Polly - pokazujemy jak w prosty sposób można zaimplementować np. ponawianie nieudanej operacji.
Kod na GitHub:
https://github.com/devmentors
Odnośniki do forum, Gitter etc.
https://devmentors.io
#programowanie #programista15k #dotnet #dotnetnews #csharp #dotnetcore #mikroserwisy #akademiaspetza #spetz #devmentors #dshop
@bussior: tak, będzie na pewno odcinek (albo i 2) poświęcony otoczce CI, CD, DevOps (build serwer, Docker, k8s itp.).