Aktywne Wpisy
Na jakich stanowiskach w IT nie z--------a się w Sprintach w Scrumie?
#pracait #korposwiat #programowanie #programista15k #java #agh #studbaza
#pracait #korposwiat #programowanie #programista15k #java #agh #studbaza
Bunch +54
Jak wam się podoba takie rozwiązanie? Zbudowałęm stół warsztatowy z ciekawą funkcją! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#majsterkowanie #diy #ciekawostki #chwalesie #polskiyoutube
#majsterkowanie #diy #ciekawostki #chwalesie #polskiyoutube
Zastanawiam się w na ile przed wylotem kupić bilety. Z jakich stron korzystać? Google loty bardzo wygodne, ale czy znajdę jakąś inną stronkę oprócz tego?
#usa #tanieloty
@Varien: zazdro
u mnie było massachusetts
Komentarz usunięty przez autora
@Varien Nawet niech Ci to do głowy nie przychodzi. Nie dostaniesz wizy z jakiegoś powodu i będziesz w plecy 3 tysiące złotych.
Zacznij sobie teraz śledzić ceny biletów na skyscannerze/google flights itp, zrób wstępny plan. Biletów nie kupuj dopóki nie wyjdziesz z ambasady z informacją, że
Lot WWA-> Idaho Falls, które jest 80 mil od Jackson. Jeśli ogarniesz sobie powrotny z SF czy innego dużego miasta to pewnie uda się tę cenę jeszcze zbić.
Taniej pewnie będzie lecieć do SLC i wziąć sobie jakiegoś busa, ale to jest chyba najwygodniejsza opcja :)
Ew. jak masz czas to faktycznie rozważ lot do nyc i później amerykańskimi liniami do SLC czy IF, ale ja
@Cash1337: Dostanie wizy jest praktycznie pewne, jeśli on lub jego bliscy nie o------i niczego w USA. Dlaczego nie miałby więc zaoszczędzić kilkuset złotych?
Poznałem kilka osób, które po odmowie przyznania wizy
WAW -> Vegas - Vegas -> WAW
01/03/2015 - 3175 pln
02/04/2015 - 3202 pln
01/05/2015 - 2780 pln
07/05/2015 -
Ja bym patrzył nie tylko z WAW. Po zjechaniu na dół zaczynają się "egzotyczne" kierunki, w tym LS czy czasem Salt Lake City.
No i co to znaczy kupno lotu na osobnym bilecie?
@Varien: Nawet nie zabieraj się do kupna biletów bez czytania o tym, lol xd
Do Salt Lake City jest bezpośrednie z Amsterdamu.