Aktywne Wpisy
InnyWymiar90 +100
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
Zaid +150
Dla tych, którzy śledzą moje szalone zagranie na rynku kryptowalut – dziś udało się osiągnąć pierwszy kamień milowy: 500 tys. PLN! To oznacza zysk +123% od czerwca 2023.
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
"Przegryw" u #rozowepaski: 150 pocieszaczy i koleżanek w pobliżu, randki z TINDERA, no ale bez chemii, więc przegryw.
#przegryw #stulejacontent #tfwnogf #feels #depresja #zalesie #gorzkiezale #gownowpis
@Shanny: Napisze też do niej mnóstwo przeciętnych mireczków z dobrą pracą i ogarniętym życiem.
@Eugeniusz_Zua: Jasne, wiesz najlepiej. Napiszą sebki, lekko upośledzeni, wieśniaki i stare dziady szukające seksu z byle kim.
@Shanny: Może nie najlepiej, ale widziałem tindery koleżanek, którym bardzo daleko do bycia julkami normiczkami i pisali do nich całkiem normalnie kolesie. Oczywiście nie brakowało sebixów i meneli, ale bez przesady, że piszą WYŁĄCZNIE tacy
Równość jest mitem, sorry.
@Eugeniusz_Zua: Widzisz, od razu zakładasz, że to z kobietą jest coś nie tak. Statystycznie Ci się
Wskaż mi punkt, w którym tak wspomniałem.
@Shanny: wtf?
Komentarz usunięty przez autora