Wpis z mikrobloga

@hauser15: Ale wiecie, że wśród kobiet też są osobniki szpetne i nieogarnięte społecznie? I co takiej kobiecie po tym, że na Tinderze napisze do niej lekko upośledzony sebek z pobliskiej wsi albo pijak z braku laku zaczepi? Wam się wydaje, że kobiety to same julki-normiczki z kontem na Instagramie. Moja była współlokatorka studiowała psychologię i wbiła na kilka grup na FB dotyczących depresji, bo potrzebowała zrobić ankietę. Na tej grupie
  • Odpowiedz
I co takiej kobiecie po tym, że na Tinderze napisze do niej lekko upośledzony sebek z pobliskiej wsi albo pijak z braku laku zaczepi?

@Shanny: Napisze też do niej mnóstwo przeciętnych mireczków z dobrą pracą i ogarniętym życiem.
  • Odpowiedz
Jasne, wiesz najlepiej

@Shanny: Może nie najlepiej, ale widziałem tindery koleżanek, którym bardzo daleko do bycia julkami normiczkami i pisali do nich całkiem normalnie kolesie. Oczywiście nie brakowało sebixów i meneli, ale bez przesady, że piszą WYŁĄCZNIE tacy
  • Odpowiedz
@Shanny: To może coś nie tak z tymi koleżankami skoro tylko tacy do nich piszą? Ja za to słyszałem mnóstwo historii za gatunku "spoko koleś, normalny z wyglądu,ma pracę, przyszedł dobrze ubrany na randkę, ale nie ma tego czegoś". To się nawet statystycznie nie układa by NIGDY do twoich koleżanek nie napisał ktoś całkiem normalny
  • Odpowiedz
@Shanny nie chodzi o wyjątki a o generalną zasadę, tak ten świat jest ułożony, że kobiety mają o wiele łatwiej jeśli chodzi o związki życie w społeczności. To, że niektóre kobiety czasami też mają z tym problemy nie przeczy wcale generalnej zasadzie, że mężczyźni są samotni częściej i mocniej.
Równość jest mitem, sorry.
  • Odpowiedz
To może coś nie tak z tymi koleżankami skoro tylko tacy do nich piszą? Ja za to słyszałem mnóstwo historii za gatunku "spoko koleś, normalny z wyglądu,ma pracę, przyszedł dobrze ubrany na randkę, ale nie ma tego czegoś". To się nawet statystycznie nie układa by NIGDY do twoich koleżanek nie napisał ktoś całkiem normalny

@Eugeniusz_Zua: Widzisz, od razu zakładasz, że to z kobietą jest coś nie tak. Statystycznie Ci się
  • Odpowiedz
@Shanny: Zdarzyło mi sie to co piszesz, ale to nijak sie ma do twojej wczesniej postawionej hipotezy, że do takiej różowej napiszą WYŁĄCZNIE pijaki, sebixy i stare zboczuchy ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie uciekaj teraz rakiem z tego co wcześniej pisałaś.

już akceptujesz, że facet może przez całe życie być odepchnięty i nie mieć żadnych normalnych kandydatek na dziewczynę.

Wskaż mi punkt, w którym tak wspomniałem.
  • Odpowiedz