Wpis z mikrobloga

• 566
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@btcmonster Jest bardzo komfortowe i pomaga przerwać potok natrętnych myśli. Jak pierwszy raz od bardzo długiego czasu znalazłam lek który zadziałał, byłam zachwycona i zdziwiona, jak przyjemnie jest mieć tylko jedną myśl w głowie na raz i jak bardzo pomaga to podejmować decyzje, panować nad sobą czy skupić się na czynności. Polecam psychotropy całym sercem. Po kilkunastu latach w odmętach szaleństwa, depresji, nerwicy, lęków i myśli samobójczych mam normalne życie. Nie
  • Odpowiedz
@btcmonster Mix Asertin i Hydroxyzyna. Doraźnie Nasen jak mialam problemy ze spaniem (wpadalam w takie stany pobudzenia połączone z paniką i potrafiłam nie spać w ogole). Po drugim albo trzecim miesiacu juz nie potrzebowalam, bo lęki wygasły. Wcześniej masę różnych kombinacji wytestowałam przez jakieś.. hm.. moze 16 lat. Z różnym skutkiem. Teraz miewam jakieś gorsze dni czasem, ale bez porównania z tym co wcześniej.
  • Odpowiedz
@shitty_support: sertra na propsie jeśli chodzi o antydepresant w leczeniu zaburzeń lękowych. Cieszę się, że zaskoczyło. Musiałaś trafić na dobrego lekarza, bo widzę, że dodatkowo masz stosunkowo łagodne wspomagacze, a nie ładował w Ciebie hurtowych ilości benzo.
  • Odpowiedz
@raphi: no chyba jebniete jesteś XD przywrócenie równowagi między neuroprzekaźnikami nie sprawia, że stajesz się obojętny. Zaczynasz jak zdrowy człowiek funkcjonować. Dobranie leków i dawek to już wyższa umiejętność
  • Odpowiedz