Wpis z mikrobloga

Jako że przesiadłem się na kompa po jego naprawie ta mała zabaweczka nie będzie mi już potrzebna a raczej jej komplet, nie mam czasu na wystawianie wśród januszuw allegro a tymbardzien na scammerskiego olxa dla tego robie małe tyci tyci #rozdajo kieszonsolka od N wraz z tym co na zdj.
Warunki to duża ilość plusów oraz musisz napisać dlaczego właśnie Ciebie mam wybrać, ile masz lat na czym obecnie grasz, jakie gry Cię interesują itp
Każdy może wziąć udział o ile coś fajnego napiszecie, prócz brzydkich loszek ( ͡º ͜ʖ͡º)
#logikarozowychpaskow #nintendoswitch #przegryw #j---c
Mariusz656 - Jako że przesiadłem się na kompa po jego naprawie ta mała zabaweczka nie...

źródło: comment_kt3Sc13vX1YBEjaVVoWsqf46YdCfGcGL.jpg

Pobierz
  • 157
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
O chollera, 18 wiosen minęło, pograłem trochę na Ps4, potem przeniosłem się na Pc (wcześniej też grałem, ale potem już grałem godnie), ale do konsolety też wracam (w końcu z exclusive'ów korzystać warto, dlatego fajnie byłoby pograć w Nintendowe, bo słyszałem, że są świetne ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jeżeli wygram to pewnie dokupię sobie tego Donkey Konga nowego, bo ponoć świetny, i jeszcze Mario nowego). Poza tym mam
  • Odpowiedz
@Mariusz656: heja Mario, miałem w życiu jedna konsole... teraz usiłuje dostać dobra prace i cały czas się szkole, mam 26 lat a mój kot ucieszy się gdy będę wieczorami pykał w Zelde ;D
  • Odpowiedz
@Mariusz656 16 lat, obecnie gram na słabym pc, głównie w CS i gry paradoxu, lubię strategię, ale dobrą przygodówką też nie pogardzę. Dlaczego chciałbym zostać wybrany? Ponieważ nie ukrywam że chętnie bym sobie w zelde popykał xD i przygarnął bym jakąś konsolę mobilną
  • Odpowiedz
@Mariusz656: Pograłbym na tym słiczu bo komputer wieczorem w domu ciągle zajęty a ja mam tylko starego nintendo ds z peknietym ekranem, lubię pograć w gierki z serii zelda i final fantasy:). lvl 36:)
  • Odpowiedz