Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +5
#slubodpierwszegowejrzenia
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym

Niby jedzie te pół świata teraz na mistrzostwa a z Europy dalej ciężko awansować. Jakieś Kokakau, k---a Zielony Przylądek xD jadą a nam każesz z Włochami, Duńczykami, Turkami grać? Infantino tobie sufit na tą łysą pałę spadł.
#mecz
#mecz

Witam mirki, mam oto taki problem.
Dzisiaj przyszedł długo wyczekiwany Broadlink RM Pro + i nie mogę go za nic sparować z pilotem od TV Sharp Aquos lc-43cfe6242e.. Broadlink na 99% dobrze skonfigurowany, dodałem dekoder NC+, Sagecom śmiga aż miło zarówno przez apkę jak i w GH.
Nie działa dodawanie po marce ani ręczne programowanie pilota kiedy skieruję go w stronę Broadlinka.
Gdzieś na internecie znalazłem taką informację:
"Hej. Dla wszystich posiadaczy Tv Sharp Aquos poprawny kod to 3099. Jest to kod od tv UMC Polskiej firmy, która jest właścicielem fabryki produkujących TV Sharp na europejski rynek."
Tylko nie widzę możliwości aby wpisać ten kod ręcznie w aplikacji.
Ktoś ma jakieś pomysły jak ugryźć temat?
@slawek666: Męczyłem się z dodaniem urządzenia do aplikacji Broadlinka natomiast z GH nie było najmniejszych problemów.
https://youtu.be/ohFHxnh91ZU