Wpis z mikrobloga

Ładnie nożownika wczoraj ochrona z policją zmasakrowała. Twarz tak zmasakrowana że aż drgawek dostał i musieli go do szpitala przewozić.
Tak właśnie działa "policja"
Zamykają Cię na przesłuchanie i n----------ą pałą po piętach byś się przyznał do czegoś czego nie zrobiłeś.
Tłuką i mówią że się przewróciłeś.
Gość po wejściu na scenę pomijając że krzyczał że jest niewinny (a był winny) to powiedział też za PO był torturowany i o tym już media milczą.
#gdansk
  • 484
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ładnie nożownika wczoraj ochrona z policją zmasakrowała. Twarz tak zmasakrowana że aż drgawek dostał i musieli go do szpitala przewozić.

Tak właśnie działa "policja"

@Oskarek89:
Jeżeli tyczy się to zabójcy, do którego nikt nie ma wątpliwości, to nie widze przeszkód, by przez przypadek nadział się na szczotę ryżową. Ty masz z tym problem?
Co innego, gdy policja o--------a to za byle co.
  • Odpowiedz
@KeDreJ: No tak, bo nie ma nic pomiędzy robieniem komuś gały a podpinaniem mu jaj do agregatu.

Ani herbatka i ciastko, ani lanie po mordzie, tylko traktowanie zgodnie z przepisami.
  • Odpowiedz
  • 6
@peetee ale ty rozumiesz że nie ma już średniowiecza albo starożytności że ząb za ząb? Powinien być prawomocnie skazany w jak w każdym cywilizowanym państwie a nie dostać w------l bo ktoś może się wyżyć. Jeżeli jest winny to niech nawet dostanie karę śmierci ale kur... Przez prawo a nie paru patosow z policji.
  • Odpowiedz
@Oskarek89: Po twoim wpisie ,muszę to rozchodzić xDDDD
Powiem Ci więcej ,żebyś mógł bardziej się oburzyć.Wiesz co się robiło wobec damskich bokserów jak się jechało na interwencje domową?w radiowozie delikwent tak obrywał ,że przepraszał na kolanach ;]
  • Odpowiedz
Gość po wejściu na scenę pomijając że krzyczał że jest niewinny (a był winny) to powiedział też za PO był torturowany i o tym już media milczą.

@Oskarek89: Czyli teraz torturuje go PiS?
  • Odpowiedz
@Oskarek89: Przecież typ zaatakował człowieka, jak się okazuje, śmiertelnie. Skąd ochrona miała wiedzieć, czy nie strzeli mu coś jeszcze do głowy i nie zacznie strzelać do tłumu?
  • Odpowiedz
@Oskarek89: Oskarek, nawet nie wiecie jak mi zaimponowaliście, Towarzyszu. Spektakularne, żeby raczysko z wykopu za jakie cie uważałem dotychczas (bez obrazy) okazało się głosem rozsądku wśród setek spie*dolin pod tym tematem...

W życiu nie miałem żadnych problemów z policjantami, a wszelkie interakcje zazwyczaj kończyły się jednak szybko i pozytywnie (nawet z drogówką). Pomimo tego, tych patusów i bandziorów, którzy potrafią skatować człowieka w biały dzień na komisariacie z miejsca oskarżyłbym o
  • Odpowiedz
@Oskarek89: k---a oskarek, przeciez ten typ jest na 100% winny, to zupelnie inna sytacja niz jak policja n--------a podejrzanego nie majac zadnych twardych dowodow. Tutaj wina jest pewna, uwazam ze maly w------l mu nie zaszkodzi.
  • Odpowiedz
No i co z tego? Tylko złamany nos? W pierdlu będzie miał życie luks. Opieka medyczna bez kolejki natychmiast, żarcie za darmo, telewizja za darmo, zajęcia K.O. za darmo, cela ciepła pościel czysta co dwa tygodnie zmieniana. A powinno go się nawlec na pal... Teraz WIĘZIEŃ NIE MA! Są domy opieki aka przedszkola dla dorosłych. Obudźcie się.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Blackbeard121: no dobra a skąd wiadomo, że sam nie prał łbem o coś podczas transportu czy w celi? Skoro krzyczał, że go wcześniej torturowano to może chciał to samo pokazać teraz? Skoro to był czubek to jestem w stanie w to uwierzyć co napisałem
  • Odpowiedz
Zrozumcie nisko-inteligentna hołoto, że od wymierzania kary to są sądy, a zadaniem policji jest tylko dostarczyć oskarżonego przed wymiar sprawiedliwości, w stanie nienaruszonym zresztą

@Blackbeard121: Bo to trzeba patrzeć długofalowo i rozumieć konsekwencje pewnych działań. Tego nieinteligentni ludzie nie potrafią robić. Potrzebują zrealizować swoje poczucie sprawiedliwości natychmiast.
  • Odpowiedz