Wpis z mikrobloga

#bekazkatoli nie spać, pisać.

Módlmy się wszyscy za Prezydenta Adamowicza. Pawle, jesteśmy z Tobą.
Donald Tusk
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lipathor: dobra mistrzu wołaj mnie do kolejnego waszego wpisu wyśmiewającego katoli z kimś z opozycji w roli głównej. Tylko żebym nie musiał czekać kilkunastu lat, ok?

Po drugie to gdybyś umiał formułować logiczne pytania i nie palił głupa, nie musiałbyś wybierać ;)
Nie obrazisz mnie, damskie się nie liczy.
  • Odpowiedz
dobra mistrzu wołaj mnie do kolejnego waszego wpisu wyśmiewającego katoli z kimś z opozycji w roli głównej. Tylko żebym nie musiał czekać kilkunastu lat, ok?

@VrubeL: możesz poczekać i kilkaset, biorąc pod uwagę moje wpisy pod tym tagiem

Po drugie to gdybyś umiał formułować logiczne pytania i nie palił głupa, nie musiałbyś wybierać
  • Odpowiedz
możesz poczekać i kilkaset, biorąc pod uwagę moje wpisy pod tym tagiem

@Lipathor: sugerujesz, że takowe się nie pojawią? to jak sie to ma do tego?

to słabo widziałeś

ale wy jesteście fajni a ty taki najfajniejszy, tak fajnie umiecie mysleć i w ogóle a inni w szczególności katole to taki plebs dla was. szkoda tylko, że portal ze śmiesznymi obrazkami swoje a na zewnątrz bez zmian.¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
sugerujesz, że takowe się nie pojawią? to jak sie to ma do tego?

to słabo widziałeś

@VrubeL: wpisy o opozycji są, ale nie moje. Niemal nie postuję pod tym tagiem. Ale inni owszem.

ale wy jesteście fajni a ty taki najfajniejszy, tak fajnie umiecie mysleć i w ogóle a inni w szczególności katole to taki plebs
  • Odpowiedz
no, wreszcie prawdę napisałeś

@Lipathor: z ostatnim zdaniem też ale głupio sie przyznać, nie? :)

wpisy o opozycji są, ale nie moje. Niemal nie postuję pod tym tagiem. Ale inni
  • Odpowiedz
z ostatnim zdaniem też ale głupio sie przyznać, nie? :)

@VrubeL: z ostatnim to chyba coś o sobie pisałeś

faktycznie są, tyle samo co na ekipę rządzącą, a nawet więcej. Czemu oni tak tyrają tego biednego Tuska?

@VrubeL: nie wiem ile, nie liczę i nie daję o to je*ania, to tag #beka żaden serious business
  • Odpowiedz