Wpis z mikrobloga

Pytanie od innych mirków z #rodzicielstwo. Też sie tak stresowaliscie? Ja w sumie wgl do momentu az nie trafiłem przed te drzwi i zaczelo do mnie docierac co sie dzieje. Ale mimo wszystko troszkę #chwalesie ze mogę dołożyć mała cegiełkę w celu poprawienia demografii w tym kraju( ͡~ ͜ʖ ͡°) #dzieci #szpital #porod #ojcostwo
nigdypoalko92 - Pytanie od innych mirków z #rodzicielstwo. Też sie tak stresowaliscie...

źródło: 1000001228

Pobierz
  • 124
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@nigdypoalko92 jak juz zacznie sie akcja wlasciwa, albo jak uslyszysz placz swojego dziecka wtedy dopiero poczujesz stres.
Tez nie dawno bylem pod takimi drzwiam:)
Powodzenia i wszystkiego dobrego dla dzidziusia
  • Odpowiedz
@nigdypoalko92 nie stresuj się też, ze jak już się urodzi to w głowie zastanie Cię pustka i pytanie: "i co dalej?"
Nie bójcie się pytać położnych dosłownie o wszystko. Korzystajcie, z tego że macie fachowców pod nosem :)
  • Odpowiedz
@nigdypoalko92: Ja tam wszystko przeżyłem na lajcie. Ot, po prostu miałem świadomość tego, że nic ode mnie tak naprawdę w tej kwestii nie zależy i dlatego czekałem spokojnie na wieści i na swoje dzieci. Zostanie ojcem to najwspanialsza chwila w życiu, trwa to szczęście dopóki baby z dzieckiem do domu nie wypiszą :)
Generalnie w szpitalu sprawdzą wszystko, żółtaczką niemowlęcą się nie ma co przejmować, bo od tego są naświetlania.
  • Odpowiedz