Aktywne Wpisy

źródło: il_1588xN.988523620_hojm
Pobierz
glider_pro +112
Nadszedł ten dzień. Pożegnałem po trzech sezonach Streetfightera V2 i przesiadłem się na większego brata V4S. Pijcie ze mną kompot mireczki i do zobaczenia na drogach i torach🤙
#motocykle #motoryzacja
#motocykle #motoryzacja
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Hej Mireczki,
Chciałam wam pokazać nowy film ButterEarth
relacja z przejścia trekkingu do najwyżej położonej bazy w Himalajach - Everest Base Camp. Co tak gna ludzi do tego, aby tam dojść? Jak czuje się człowiek w miejscu, gdzie tlen jest już dość mocno rozrzedzony? To wszystko w filmie!
Zawsze strasznie lubiłam dzielić się swoimi wspomnieniami z innymi i chciałam móc pokazać coś, czego nie widzi się na co dzień. Stąd też pomysł na kanał. Żyje on od kilku miesięcy i wrzucam tam naprawdę wartościowe treści opakowane w najpiękniejsze ujęcia i bardzo dobrą jakość. Jest to coś bardziej w stylu filmowym, lub dokumentalnym, niż vlog z kamerką w ręku.
Byłabym wam mega wdzięczna za obejrzenie najnowszego filmu i podzielenia się opiniami na jego temat. Wszelkie opinie mile widziane :)
Okej, to teraz do meritum. Mam dla was #rozdajo - do wygrania jest oryginalna czapka prosto z wyjazdu do Nepalu (Zdjęcie w komentarzu!! :) ) . Uniwersalna, pasuje zarówno kobietom, jak i mężczyznom i przede wszystkim jest mega ciepła.
- Udział biorą wszyscy plusujący ten wpis (bez zielonek, co by nie oszukwać!)
- Losowanie jutro w godzinach wieczornych
- Wysyłka tylko na terenie Polski
Będę wdzięczna za każdą formę docenienia!
źródło: comment_2eG4farDUxMizKpvvFt27bfJRwHXF4C4.jpg
Pobierzźródło: comment_BVZRDpD95qzh9TvT1KHrIMYeFTsEe4PE.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Zadbał bym o jakiś lepszy mikrofon pod nagranie głosu narracji osobiście.
Ps. Czym kręciłaś i jaki dodatkowy sprzęt zabrałaś ze sobą? Stedycam/Gimball/Statyw?
Idzie subik na YT
Hej, dzięki! :) Może się uda kiedyś być gdzieś wykopanym..
Jeśli chodzi o sprzed, to był w użyciu czasem gimbal: DJI RONIN MX no i jeśli chodzi o kamerę, to Sony a7sII.
Z tym lektorem, wydaje mi się, że mikrofon jest dobry (Rode NT-USB) i tu wychodzą chyba braki w umiejętności obróbki dźwięku :( Ale masz rację, to
Komentarz usunięty przez autora
Kochane Mirki, baaaardzo dziękuję za opinie, plusy i
źródło: comment_1ZN7Uor795aqODP4Ip4mmYxPPu5yFHVg.jpg
Pobierz