Aktywne Wpisy
Przynajmniej wiesz z kim masz do czynienia
i możesz iść dalej. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W sumie lepiej tak niz jakieś podchody, gdzie ukrywane byłyby zamiary.
Swoją drogą to chyba o pieniądzach lubi rozmawiac jedynie, skoro pisze "jak nie masz pieniędzy to nie dogadamy się, nie będzie o czym". Dobra partia, nie ma co, a sama pewnie minimalna albo i nie nawet. ( ͡° ͜ʖ ͡
i możesz iść dalej. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W sumie lepiej tak niz jakieś podchody, gdzie ukrywane byłyby zamiary.
Swoją drogą to chyba o pieniądzach lubi rozmawiac jedynie, skoro pisze "jak nie masz pieniędzy to nie dogadamy się, nie będzie o czym". Dobra partia, nie ma co, a sama pewnie minimalna albo i nie nawet. ( ͡° ͜ʖ ͡
źródło: Screen_1~2
Pobierz
vulcanitu +52
No i jest thinkpadzik
źródło: 1000005173
Pobierz

Miło by mi było gdyby trafiła ona do kogoś kto dopiero zaczął interesować się astronomią lub interesuję się od dawna, ale nie ma jeszcze na półce żadnej astro-książki. Dlatego jeśli jednak nie kręci Cię kosmos lub jesteś starym astro-wyjadaczem a gwiazdozbiory masz w małym palcu to zachęcam do NIEplusowania tego wpisu ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Zasady:
1. Udziału nie biorą zielonki i miłośnicy pato tagów.
2. Wysyłka po mojej stronie (chociaż data wysyłki może się przeciągać z powodu braku czasu).
3. Losowanie wśród plusujących jutro o 22:00 przez mirko random.
źródło: comment_iNMWNbNGC541dr1XzFMeCCR5VNjqPIhR.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Poza tym mieszkam w Łodzi, gdzie jedyne co zobaczę, to piękne chmury. :P
źródło: comment_1nUnsPhaNfMkZGO5fgNQTihxod0WMz5D.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Kieres: Nie wiem czy używałeś, jeśli nie to polecam np. aplikację Sky Map (są też inne, ale ich nie znam - Sky Map ściągnąłem dawno temu i od czasu do czasu stosuję, acz przyznaję, że ewentualnych błędów nie byłbym raczej w stanie z marszu zweryfikować). Pokazuje większość widzialnych gołym okiem obiektów na niebie, w tym schemat konstelacji.
źródło: comment_1vFZvcRvvtFqQgm7fWH8soF5y5pZvBGX.jpg
Pobierz