Aktywne Wpisy
jmuhha +5258
NaWykopWchodzeIronicznie +1339
Do wszystkich pisowców, kryptopisowców, symetrystów, freethinkerów, konfederatów i innych pokemonów spamujących od rana "PiS, PO = jedno zło", "Będzie to samo, tylko z drugiej strony", "Szczujnia zmieniła właściciela" i tak dalej:
Tak się fajnie składa, że całkiem dobrze pamiętam okres przed rządami PiS i to, jak wtedy wyglądała telewizja publiczna. Mogę was zapewnić, że praktycznie nikt wtedy nie posądzał TVP o bycie stacją stronniczą, propagandową, czy o bycie "PeOwską szczujnią", ani żadnym
Tak się fajnie składa, że całkiem dobrze pamiętam okres przed rządami PiS i to, jak wtedy wyglądała telewizja publiczna. Mogę was zapewnić, że praktycznie nikt wtedy nie posądzał TVP o bycie stacją stronniczą, propagandową, czy o bycie "PeOwską szczujnią", ani żadnym
#wesele #slub #kredyt #zwiazki #rozowepaski
Biorą, ale idzie robią dużo głupich rzeczy co nie znaczy że warto iść w ich ślady :)
Kredyt tak, owszem, ale na inwestycję nie na konsumpcję. Nie chce mi się więcej pisać na tak oczywista zarzutkę. 2/10 bo w ogóle odpisałem
co w tym dziwnego? powaznie pytam.
@Zaacki: Tak. A co?
Komentarz usunięty przez autora
Z Twoich wypowiedzi wynika, że chcesz dziewczynę "zaklepać" bo "za bardzo Ci zależy na tym związku".
Po pierwsze, niestety to tak nie podziała. Ślub to nie synonim smyczy - albo chcesz z kimś być, bo czujesz się z nim dobrze i sprawia, że dni mają sens, albo nie chcesz i kawałek metalu na palcu i wyrzeczone górnolotne słowa tego raczej nie zmienią. Dodatkowo nie rozwiąże on problemów, natomiast może sprawić
Kredyty są dobre tylko trzeba mieć w głowie coś więcej niż mema który mówi że są złe
@zemsta_przegrywa: to zamieszkajcie. Deweloperzy tego nie sprawdzają xD
Jeśli nie dałeś rady od momentu oświadczyn odłożyć 10 kafli na ślub, a uważasz się za na tyle rozsądną osobę, żeby go brać, to skąd pomysl, że dasz radę te 10 kafli plus odsetki spłacić?
Poza tym, nie ma sensu pakowac się w długi, jeżeli to nie jest przymus
I nie przymus bo bardzo czegoś chcesz, tylko przymus, bo