Wpis z mikrobloga

A jeżeli inne edytory są lepsze, to nie za bardzo rozumiem, dlaczego nie potrafią zaimplementować edycji xib, skoro to jest zwykły xml

@mag_zbc: może licencja Apple zabrania?

Xcode wylatuje jak masz mało pamięci zwykle, przy 16GB i więcej bardzo ciężko na to trafić. Jednak bardzo powolne działanie auto uzupełniania, czy debuger który potrafić pokazywać bzdury są dużo większym problemem. Pomijam takie rzeczy jak nawigowanie po projekcie, upośledzoną obsługę kart, widok
  • Odpowiedz
@Roszp: mogą sobie pozwolić... OBECNIE... jak myślisz, jak przyjdzie jakiś kryzys/restrukturyzacja/cokolwiek to kogo się chętniej zwolni? ;] Obecnie jest koniunktura, ale ona wieczna nie jest, a kto sieje wiatr, ten zbiera burzę :). O ile to oczywiście nie jest bait i jakaś reklama tej firmy.
  • Odpowiedz
@zajety_elektron ja zamówiłem uzuwanego lapka w dobrym stanie za 4 stowy dołożyłem ssd i wlacza się w 15sek i jest gotowy i to kolejny przyklad na debilnych ludzi wydajacy za niewiele lepsze osiągi 10x drozszy gowniany sprzęt gratulacje
  • Odpowiedz
jak myślisz, jak przyjdzie jakiś kryzys/restrukturyzacja/cokolwiek to kogo się chętniej zwolni?

@Student_AWAS: Wiesz, żeby nie było - nie pracuję w IT, moim zdaniem ten rynek jest od kilku lat przesycony i w wielu kwestiach dąży do absurdu. To co widzimy na tym przykładzie to tylko 1%, większość programistów nie ma takich cudacznych wymogów.
  • Odpowiedz